Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hydra SR
üzenetére
Kétszerező? Kíváncsi vagyok rá. Amúgy miért nem próbálkozol meg pár canon manuálissal? Az M42 időkben is készültek nagyon vakarék obik. Szerintem, de ez szubjektív vélemény, az M42-k közül csak a köztudottan penge obikkal érdemes kísérletezni digitálison. Akkor meg már ott van a gyártó saját kínálata is. Én pl M42-t nem, csak nikkor AI-S-t használok, ha manuális. És még egyikben sem csalódtam, csak pozitíven.
-
Jinxx
senior tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Szerintem az a Yashikor beteg picit, bár nem tudom mit lehet egy vasdarabon és pár üvegdarabon elcseszni, ha esetleg szétszedte előtted valaki, de nem egy ilyen obit láttam már, szóval mindig nézd meg előtte jobban azt amit megveszel. Filmesen sem lenne jobb képe szvsz. Egyébként csak azért jöttem, hogy eldicsekedjek.
Vettem egy Pentacon 4/200 MC-t, majd valamikor letesztelem, és dobok ide pár képet. Bár már a 135ösről is igértem, de folyamatban, jön, jön, jönni fog. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Assassin's Creed: Valhalla
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- ASUS routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vettem egy Pentacon 4/200 MC-t, majd valamikor letesztelem, és dobok ide pár képet. Bár már a 135ösről is igértem, de folyamatban, jön, jön, jönni fog.