Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Az is iszonyat penge. Igazából azért mentem amikor vettem a az enyémet. Srácnak volt 1.7 is meg 1.4 is. Az 1.7 blende pöcke azonban felakadt a vázamon ( egy tized milivel lógott beljebb de ez pont elég volt ) így megvettem az 1.4et ami nem akadt. Megoldható lett volna lereszelni belőle de jó indok volt a még gyorsabb üveghez

A 28 2.8 distagon egy ilyen csoda még. Annak is belógott a pöcke de ott már leszartem le lett csípve belőle azt ámen. Levadásztam egyet mert 18 és 50 között nem volt semmim és akkor már legyen a zeiss sorminta... Viszonylag alacsony elvárásokkal mentem neki de valami iszonyat öröm vele lődözni.
Hogy legyen bizonyíték is amellett hogy nagyon messze vagyok a jó fotóstól, és ezek az üvegek vajon mit tudnának egy FOTÓS kezében...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi