-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Portréra fantasztikus, sőt. De rekeszelve tájrészletek ábrázolására is igencsak jó obi. Meg mindenre, amire a gyújtótávja megfelel.
Itt pl kapásból érdemes a legfelső pár képet megnézni: [link]
Ha tudsz angolul, itt elég sok infót olvashatsz róla, igaz, akik ide írnak, Pentax vázon próbálták, de ez ugye nem túlzottan befolyásolja, hogy az obi mit tud
De ha nem tudsz angolul, akkor is, a képek itt (is) magukért beszélnek: [link]Annyit még hozzátennék, hogy több verziója is van ennek az obinak, bár, amennyire én tudom és tudhatom személyes tapasztalatokból, az élességet annyira nem, inkább a színrajzot befolyásolja, hogy melyiket fogod ki.
Pár képet még én is tudnék keresni, ha a fentiek nem lennének elegek, ugyanis véletlenül nekem is van egy

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De ha nem tudsz angolul, akkor is, a képek itt (is) magukért beszélnek: