Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Házi hangfal építés
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
KawaBazsy
üzenetére
Szinte mindegyik japán 135 f3.5~4 jó, akár azt is mondhatjuk
én csak leírtam, hogy milyen hátránya van egy ilyen hosszú manuálnak APS-C-n. Az előnyöket-hátrányokat már neked kell mérlegelned.
Manuál kipróbálására továbbra is inkább egy 50-est javasolnék, az olcsó, jó, kisebb, könnyebb, és azzal fókuszálni sokkal barátságosabb, mint egy ekv. 200-as obival.A kit 16-50 optikailag sokkal gyengébb (főleg 16-18-on borzalmas), mint az 55-210. Sötét és fényerőtlen, bokehban gyenge, ez a legnagyobb gondja, de élességre, torzításra egész okés kitobi létére, főleg szokatlan módon jó képszélen a tele végén.
Tudom, hogy nehéz eset, már egy éve vadászok vázat vagy motorhibás donort. A váz megroggyant, a teljes eleje a blokkig kuka. De hát a szerelem nem racionális, mégiscsak ez volt az első és a kedvenc, amibe 50k-t beletekertem

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Google Pixel topik
- Google Chrome
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én csak leírtam, hogy milyen hátránya van egy ilyen hosszú manuálnak APS-C-n. Az előnyöket-hátrányokat már neked kell mérlegelned.