- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
A fénytől semmiképp nem megy tönkre a fényképezőgép
Nem tudom, okozhat-e gondot, ha a konverter rövidre zár valamit de szerintem még az se nagyon, egyébként meg a normális minőségű konverter nem is csinál ilyet.
A kitobikról azért annyit, hogy a minőségük egy olyan szegmensbe esik ami a filmes gépek idején nem nagyon létezett, ez a beugrószint. Ha komolyan ráálsz a fotózásra, úgyis lecseréled 8 másikraHa meg nem, akkor inkább egy erősebb kompaktot vegyél szerintem. A DSRL kitobival kevesebbet tud, mint egy felső kategóriás kompakt bridge gép.
Nikon D40-et nem nagyon istenítik a kategóriában, esetleg érdeklődj kicsit körbe még ezen a téren.
Pentaxok kitobija szokott a legjobb lenni a kitobik között, ebből a szempontból egy Pentax kit megfontolandó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest