- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
A fénytől semmiképp nem megy tönkre a fényképezőgép
Nem tudom, okozhat-e gondot, ha a konverter rövidre zár valamit de szerintem még az se nagyon, egyébként meg a normális minőségű konverter nem is csinál ilyet.
A kitobikról azért annyit, hogy a minőségük egy olyan szegmensbe esik ami a filmes gépek idején nem nagyon létezett, ez a beugrószint. Ha komolyan ráálsz a fotózásra, úgyis lecseréled 8 másikraHa meg nem, akkor inkább egy erősebb kompaktot vegyél szerintem. A DSRL kitobival kevesebbet tud, mint egy felső kategóriás kompakt bridge gép.
Nikon D40-et nem nagyon istenítik a kategóriában, esetleg érdeklődj kicsit körbe még ezen a téren.
Pentaxok kitobija szokott a legjobb lenni a kitobik között, ebből a szempontból egy Pentax kit megfontolandó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest