Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • selmak

    friss újonc

    Sziasztok!
    Nem tudom esetleg tud-e valami nekem segiteni. Van egy 80 valahanyas, fekete Mir 1V-m amin kicsit nehezen fordult a fokuszgyuru. Ez alapjan a youtube video alapjan nem tunt tul neheznek szetszedni. Valoban nem is volt az, szetszedtem, ujrazsiroztam, de a legutolso lepesnel elakadtam az osszeszerelesben. 18:43-nal a videoban csak siman rateszi azt a kis gyurut, meghuzza, visszatekeri a csavarokat es kesz.
    Na nalam ez ugy nez ki, hogy racsavarom a gyurut (eddig minden jo), de amikor megszoritom akkor beall az egesz. Se az aperture gyuru, se a fokusz nem mozdul tobbet. Ha kicsit lazabban hagyom es ugy teszem bele a ket kis csavart es huzom meg, akkor szinten ugyanez.

    Oszinten szolva, nem igazan ertem mi mehetett felre. Mar tobbszor szetszedtem teljesen es osszeraktam hatha valamit elrontottam, de az utolso lepesig minden jol megy, pont ahogy a videoban is. A fokuszgyuru is mukodik amig csak kezzel fogom le a tobbi reszt (semmi mas nem forog, csak a fokusz), de ezzel a kis gyuruvel mar nem.
    Remelem valaki tud segiteni, hogy mit rontok el, sokkal tobbszor mar nem akarom szetszedni, azert nem olyan masszivak ezek a kis csavarok.

    Koszi szepen elore is!

Új hozzászólás Aktív témák