Hirdetés
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Igen, Soóséknál vettem. Igazából egy használt távkioldót foglaltam be a neten, de amikor mentem átvenni,megláttam a kirakatban ezt az obit, 6900 Ft-ért

Ha belegondolok, hogy 200mm és F4-es a fényereje, és a próbálgatások alapján még így, koszos frontlencsével is gyönyörű a rajzolata (mondjuk a közepe tiszta, csak a széle dzsuvás), tulajdonképpen bizonyos körülmények között (ha ráérek beállítgatni) ugyanazt produkálja, mint a 70-200 F4L a végállásában, csak kb. harmincad annyi pénzért
A fényméréssel még játszom majd, egyáltalán nem ajánl fel semmit, illetve amire előtte volt állítva azt tartja. Tv módban persze át tudom állítani.
Igen, kívülről lehet rekeszt állítani, nem beugróblendés. Ennél manuálisabban már csak rajzolni lehetne
Köszi mindenkinek a segítséget, otthon ma is játszani fogok
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Eredeti játékok OFF topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő