- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 
			  PROHARDVER! Manual, analóg, filmes, MF objektívek 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mikrofon veterán válasz  Szten Márs

üzenetére Szten Márs

üzenetéreGalériám még nincsen!  Hogy miket fényképezek, hát ügy tűnik a természetfotózás jön be eddig a legjobban egy jó kis kirándulással (nem is biztos, hogy távlati tájkép, lehet, hogy inkább kisebb növény, esetleg állat kompozíció). Emellett a városi fotózással is kacsingatok, egy-egy érdekes pillanat a városban, vagy esetleg utazások folyamán. A 28-asomat templomi fotózás kereteiben teszteltem, hát szerintem szépen teljesített, csak nekem kell fejlődnöm.  
 A fények, vagyis színek nagyon bejöttek és a fényerő az is tetszett. (persze közel sem felnagyított nézetben pixelvadászkodtam....)Én is az 50/1.7 M-et gondoltam kezdetnek, mivel általában a váz M állásában fényképezgettem (kivéve a fénymérés tesztelése folyamán, mikor exposorozatot készítettem). Így a zöld gombbal mértem fényt. Annyi előnye volt, hogy a vázról állítottam a blendenyílást nem az obin. De erről le tudok mondani ekkora felárért. Hogy miért adom el? Mert nem használom ki (elhamarkodott döntés volt) és az árából inkább veszek fixet, hiszen ezek miatt döntöttem egy DSLR mellet. Mindenképpen manuálisan szeretnék fókuszt állítani ezért már rendeltem egy törőékes (v. mérőékes - nem tudom mi a különbség) mattüveget. Erre még kíváncsi leszek, hogy megjön-e és jó lesz-e... Majd ha már nem csak vágtában lövögetek és meg van egy megfelelő "obipark" akkor analógot szeretnék és filmre fényképezni... Egyébként az alábbi obiparkot tervezem: 28 (már megvan), 50, 135, 200 (ez majd egyszer) 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest