Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Monitor hiba topik
- Amazon Kindle
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
válasz
Petya XT #1517 üzenetére
Nekem nincs érdekes módon jobb kattintás. Nem csinált rá semmi sem, de majd kipróbálom.
Bemenet egy van csak. Azt használja. Bár fura, hogy annak ellenére, hogy így jelezte, egy másik csevegőprogival tudtam telefonálni...Érdekes, most meg van jobb klikk.. Na, legalább ez...
De továbbra is azt mondja, hogy a Viber használja a mikrofont.
Profil van néhány a mikrofonnál, de az analóg sztereó duplex szerintem a jó választás.
Ellenben most nézem, hogy a Hangfelvételnél a viber: Record Stream megjelent. Szóval tényleg használja? Mire? -
nyesteb
tag
Sziasztok!
Manjaro körül még új vagyok, korábban sokat linuxoztam, főleg debián alapon, de pár éve már nem használtam.
Amivel problémám lenne, két dolog.
Viber. Ha fut, a mikrofont folyamatosan jelzi a rendszer, hogy a viber használja a mikrofont. Nem beszélek rajta, csak csevegni szoktam, nagyon ritkán van hívásom. AUR-ből telepítettem fel az asztali verziót, de nem találtam megoldást, hogy csak akkor használja a mikrofont, ha beszélek rajta. Van erre megoldás?
KDE-t használok, itt próbáltam kilépni a viberből, de mindig leteszi az óra mellé a tálcára. Ott nincs jobb kattintás. Hogy lehet kilépni belőle?Másik kérdés, hogy duál monitort használok, de az egyik a laptop monitora. Itt jó volna 125%-ra állítani a méretet, de a 24"-os monitoromnál meg jó lenne a 100%-ot megtartani. Ezt nem engedi, csak globálisan lehet állítani. Más display manager alatt rendben van, ott engedi állítani, csak a Plasma nem. A wayland is, de valamiért azok nem nyerték el a tetszésem elsőre. Van ötlet erre?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gitáros topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Fotók, videók mobillal
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest