- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
A transzport mindenképpen megoldja a dolgot, de átérzem a dolgot, én is előbb válnék meg a DAC-tól, mint hogy amiatt Windowst használjak
Ubuntura meg Debianra is gondolom van újabb kernel azért, és a Ryzenek azért már elég jól/régóta támogatottak. Manjaron annyival könnyebb a dolog, hogy tök egyszerűen lehet kernelt cserélni, akár bétára vagy real time-ra is, illetve a zárt driverek is egyszerűen telepíthetőek. Meg minden csomag majdnem a legfrissebb, ami lehet. Néha viszont Ubuntu alatt jobban mennek dolgok, talán van valami plusz patch, fogalmam sincs.
-
Dave™
nagyúr
Az én eddigi tapasztalatom alapján a kernel ilyet nem produkál, vagy támogat valamit vagy nem. Az USB-s audioeszközöknél a standby mode jelenthet problémát ahogyan írtam is a másik topikban, de lehetnek egyéb, egzotikus problémák is. Szerintem ez nem disztribúciófüggő, és a Pulseaido sem sok vizet zavarhat, az csak egy réteg az ALSA felett ha jól rémlik.
szerk: az SDAC nekem egyetlen egyszer ment, emiatt azt hittem én bénázok és kb. mindent végigpróbáltam, ami emberileg lehetséges, a végén kiderült, hogy az AK chip halt meg. Persze ez ekkor már Windows alatt sem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest