Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
még nem tudom segít-e
de köszönöm szépen
alapvetően a debian vonalon is megy minden, csak ez az eszközfelismerés. miért megy egyszer igen egyszer nem? mi nem akarja az igazságot? pulseaudio? a kernel? az usb-s csomagok?
kernelt végül 3 félét próbáltam. 4.19, 5.4, 5.8, a többit nem tudtam. talán (biztos) más verziójú cuccok vannak manjaroban.
mindegy is hazamegyek felcsattintok egy manjarot, és valószínűleg menni fog. reggel bekapcsolom majd ismét, ott derül ki.
(igazából azt sem tudom milyen log-ot nézzek). egyetlen 2015-ös fórumbejegyzést találtam ahol mpd-dsd probémát doncolgattak (arch-os fórum volt). egy hegel mint ez enyém meg egy aune x1s és valaki csinált egy kernel patchet. de ott sem az volt a gond hogy nem ismerte fel hanem nem úgy ment a dsd lejátszás.jelentkezem még!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest