Hirdetés
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amazonas
üzenetére
Mégegy csak lejárt a szerkesztés, ha megkérlek,
asztal-jobb klikk, felületi elemek hozzáadása, és itt megkeresnél nekem egy visszaszámláló widgetet, 6 nulla az ikonja, óra perc másodperc.
És mondd már meg a nevét, ez ami eltűnt szőrénszálán a Manjaromból és nagyon megszoktam, beállítottam 30-60 percre és lelőtte a gépet, erre aludtam el mindig.
Persze csak ha Plasma KDE.Dave,
így keresem hetek óta de nem találom. Timer-re ezt hozza be ha újat akarok telepíteni, a telepítettek között meg nincsen..
Vagyis amit keresek, se telepítve, se a telepíthetők között nincs, szerintem itt van a gépemen csak az indítója eltűnhetett.
-
válasz
Amazonas
üzenetére
Ott nekem is kb. 15 percet állt, de továbblépett.
pamac pamac-managert használom, eddig 99%-ban jól tette a dolgát, aur-ból is.
Nekem asztali widgeteket felejtett el eddig, de a lemezen se találom őket, mintha köddé váltak volna.
Ez valami sajátosság..
A stabilitása hát nem tudom, a Mintet is valahogy sikerült néha megfektetnem, az én Manjarom specialitása hogy fájl törlésekor lefagy a Dolphin, 10-15 sec múlva magához tér és végrehajtja pillanatok alatt az addigi kattingatásokat.Nem írnék új hsz-t, észrevettem hogy a monitorom legalján egy pár pixel magasságban nincs képtartalom csak fekete háttér a panel alatt. Videók sem töltik ki ezt a holt sávot, az egérkurzort ha leviszem látom a hegyét a kurzornak az inaktív fekete területen. Mintha az 1920x1080 pixelből a használható képtartalom 1920x1070 lenne. Erre valami ötlet esetleg? Átbootolva winbe a holt sáv is aktív vagyis nem a monitor és a videokártya a hibás. Overscan hiba féleségnek tűnik.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Amazonas
üzenetére
Üdv a táborban! Akkor lehet ezért szedték ki egy ideje az alap ISO-ból a yaourtot. Én reflexből azt teszem fel mindig, nem is tudtam hogy megszűnik. Utánanézek majd ennek a Trizennek, köszönöm a tippet. Viszonylag kevesen vagyunk itt egyébként, de remélhetőleg majd bővül a tábor, egyre nagyobb divat Manjarot használni a distrowatch szerint

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A stabilitása hát nem tudom, a Mintet is valahogy sikerült néha megfektetnem, az én Manjarom specialitása hogy fájl törlésekor lefagy a Dolphin, 10-15 sec múlva magához tér és végrehajtja pillanatok alatt az addigi kattingatásokat.