- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hővezető paszták
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
Boldog Új Évet!
Jelentem, ezennel csatlakoztam a Manjaro táborhoz.
Túl vagyok egy pár órás sz*p*son, pár szívinfarktus közeli állapoton (majdnem tönkrement az M.2-es SSD-m, legalábbis azt hittem, elk*rtam), de végül feltelepült a Manjaro KDE. De hát ettől szép a Linux.
Az igazat megvallva, még most sem tudom, hogy hogyan.A telepítés ugyanis megállt 28-30%-nál az "Unsquash filesystem" lépésnél, ami a netes találatok alapján nem egyedi probléma.
Debug módban futtatva a telepítőt "device write-protected" hiba miatt nem ment tovább. Próbáltam másik pendrive-ról, más programmal kiírva az ISO-t, de ugyanúgy megállt.
Belekezdtem az Architect-es telepítésbe, de a parancssori partícionálásnál feladtam, így tovább kutattam megoldások után a live rendszer-t használva.
Végül újraindítottam a gépet, mondván, hogy csinálok még egy utolsó telepítési kísérletet, erre már a boot-olás is gyanúsan gyors volt - hát kiderült, hogy a már telepített rendszer indult el.
Szóval nem tudom, hogyan, de aSkynetManjaro életre kelt.
Annak ellenére, hogy - látszólag - nem futott végig a telepítő, 1 napos használat és belakás után kijelenthetem: teljes értékű rendszerem van.
Van pár érdekes dolog, pl. a Psensor listájából egy újraindítás után egyszer csak eltűntek az SSD-k, és nem tudom őket visszavarázsolni.
Illetve, a BOINC-ot próbálom most működésre bírni, mert úgy tűnik, ez sem indul el csak úgy egyszerűen.
AUR-helper-nek mit érdemes használni? Yaourt-ról azt olvastam az Arch-os topikban, hogy nemsokára megszűnik, illetve egyébként sem up-to-date (bár a Viber-t feltettem onnan) és a Trizen-t ajánlották helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Kerékpársportok
- Medence topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Könyvajánló
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Hővezető paszták
- Xbox Classic / Xbox 360
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest