Hirdetés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
A cserélhető adattáras szép ablakom nem az én művem, a rendszer a telepítésekor így csinálta. Hozzá nem nyúltam.
A telepítés befejezése utáni első bootolástól cserélhető tárként szerepel az 1T adatvinyóm, nem én állítottam be. Azt sem tudom hogyan kell. Hogy hogyan kell onnan kiszedni, méginkább nem tudom.Manjaro alatt hogyan lehet a dolphint rendszergazdaként elindítani? su, sudo, kdesu nem megy.
Szerk, ha cserélhető táraknál kiveszem a jelölést, azzal csak annyit érek el hogy indulásnál nem csatolja fel automatikusan, nekem kell rákattintanom. Kivenni hogyan kell onnan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Tőzsde és gazdaság
- Metal topik
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Nintendo Switch Lite
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest