Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Van egy kis bibi. :) KDE-s verziót telepítettem laptopra (első generációs U-s i5, 4 giga ram, ssd, 40 gigás partíció), a felhasználói élmény elég gyér. A "start menü" animációja pl rendesen szaggat. Azért fura a dolog, mert egy ugyanilyen laptopon van Chakra telepítve (szintén Arch és KDE), de az szepen működik, valamint egy A4-5000 procis gépen van Manjaro (ugyanazt a telepítőt használtam), és az is teljesen szuperül működik. Ez utóbbihoz képest amúgy úgy tűnik nekem, hogy kevesebb alkalmazást is tett fel a telepítő, de aztán lehet, hogy csak rosszul emlékszek, mit tettem fel kézzel :) A nagyobb probléma, hogy nem gördülékeny a felhasználói élmény. Van ötletetek, hogy mitől lehet?
P.S.: próbáltam nyílt és zárt driverekkel is a telepítést, ugyanaz
Új hozzászólás Aktív témák
- Airsoft
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest