Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duplicon
csendes tag
válasz
üzenetére
Nekem nem ilyen ablakom volt. Ma amikor bekapcsoltam és minden betöltődött, akkor egy keskeny elnyújtott ablak jött fel, hasonló a windowsos hibaüzenet ablakokhoz. Ebben az volt, hogy a MBAM új verzió letöltésre került és akarom-e telepíteni? Igen -- Nem fülek között választhattam. Telepítés után kért egy rendszer-újraindítást is. Ez az újraindítgatás miért kell neki mindig? Másik programok ilyenkor nem mindig szokták kérni, de a MBAM mindig kér egy újraindítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest