Új hozzászólás Aktív témák
-
old-dog
aktív tag
Olvasgatva a fórumot, látom nem baj, hogy nem frissítettem az újra. Egyenlőre maradok a 2.2.1 verziónál.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Történt változtatás a MBAM frissítések terén? Azért kérdezem, mert valós idejű frissítést ugye csak a PRO verzió tud. Én a FREE-t használom, és általában 3-4 naponta szoktam csak elindítani egy teljes vizsgálat erejéig. Amikor megnyitom a MBAM-ot rögtön a frissítések keresésével kezdtem (eddig) de újabban azt látom, hogy ha megnyitom már azonnal ott van a Frissítéseknél a zöld pipa és az hogy Aktuális. Ezek szerint a Free verzió is frissít mindig, ha akarom ha nem? Most is ez volt, amint megnyitottam.[kép]
-
A 3.5 egy fosadék. Kikapcsoltm azonnal ment a gép rendesen, nem voltak chrome lassulások, semmi egyéb. Én meg azt hittem a win10 frissítések miatt lett ilyen. Jöhetne valami javítás.
-
-
Popes
őstag
Én a Geek Uninstallert használom, nem kell telepíteni, és ha látja a programot(sok ilyen aljas beépülőt is lát) leszedi nyom nélkül.(van kényszerített eltávolítás ha simán nem megy)
-
AtHoS
nagyúr
Triviális megoldás a mappa átnevezése, majd OS restart után az átnevezett mappa törlése, mivel így nem lesz elindítva.
Ha nagyon trükkös a cucc, akkor újraindítást követően visszamásolja magát az eredeti mappába és fut ismételten. ADCleaner-t bepróbálhatod. Egyébként Revo uninstaller is leszedheti...bár, ha nincs a telepített prg-ok listában, akkor talán mégse
-
repvez
addikt
valakinek van arra ötlete, hogy egy malware szerü progit hogyan tudok letörölni, ha tudom a helyét és van is ununstallja csak épp nem reagál rá? a sima dellre sem lehet törölni mert azt irja, hogy egy másik progi használja.
UC browser és kinai karaktereket ir ki amikor az uninstallra megyek, de azt már leforditottam, hogy melyik gomb mit akar jelenteni, de mégsem reagál rá, hogy uninstall.
A folyamatok és a telepitett programok között nincs.win 10 pro 64bit.
egy malware irtáson már tul van a gép, de ez még benn maradt a rendszerben, de mégha nem is okoz gondot akkor sem szeretem ha olyan alkalmazás van rajta amit nem használok és ráadásul még nem is normális nyelven komunikál ,
-
GEPESZ66
veterán
Feleségem laptopján, vizsgálatkor az egyes vizsgálati területeket elválasztó körök nem jelennek meg, csak a köztük lévő vízszintes csíkok.
Azért érdekes, mert a másik kettő asztali gépen ilyen gond nincs.
Annyi a különbség, hogy a feleségem gépében nincs külön videokártya.
Esetleg emiatt lehet ez? -
pirobika
csendes tag
Szia
köszi a választ
nekem még a 2.2.1 1043 van fönt
és hibátlanúl működik
Az uj 3xx a bug miatt akkor egyenlőre
nem teszem fel....várom az uj kiadásokat :-)
Kellemes Ünnepeket -
pirobika
csendes tag
SZIASZTOK
mb3-setup-consumer-3.0.5.1299.exe
érdemes letölteni vagy még sok benne a bug ?
-
törölt tag
Kellemes Ünnepeket!
Malwarebytes 3.0.5.1299 Premium (Lifetime license) - Full Scan - Stability Test - Youtube
Mivel az OBS féle rögzítés nem volt lehetséges teljes keresés alatt, ezért kreatívkodni kellett egy kicsit
-
Popes
őstag
válasz
#41133696 #974 üzenetére
"Erre kellett ellőnöm egy aktivációt
"
Nem fogadta el az eddig használt kulcsot, vagy lejárt?
Amúgy miért nem kérdezed meg a hivatalos fórumon hogy ilyenkor mi van? Még ilyen problémát nem olvastam ott amik nálad előjönnek.
Egy kérdést megérne. -
törölt tag
Egyébként ez a számláló tetszik:
Ez a számláló tetszik, mindig amikor végzek egy keresést hozzáadja az átvizsgált számokat, és nem törli utána. Azt viszont nem tudom meddig fogja hozzáadni, pl, hogy egy bizonyos időintervallum utána (1 hónap) törli e? Na meg ugye ha megint mbam-clean.exe-t kell futtatni, akkor annyi a statisztikának
-
Popes
őstag
Hivatalosan:
Version Information
Version: Malwarebytes program version
Component Package Version: Currently installed version of package that includes various program sub-components
Update Package Version: Currently installed version of package that includes scanning engine and other related updates
License: License type (valid values are Free, Premium or Trial) -
AtHoS
nagyúr
A ?-re nálam ezt dobja be böngészőbe [link]
Szerk.
A Védelem előzményeinél ezt [link] és ugyanezt a Valós idejű védelemnél kattintva
Szerk2.
Popes
Köszi ott tényleg van verziószámAz összetevőcsomag mit takarhat? Vagy a frissítési csomag mit jelent, ha ugye van összetevőcsomag is?
Frissítési csomag = Protection update package
Azért angol nyelvből jobban értelmezhető
-
Popes
őstag
A beállítások, névjegy fülön látszik a verzió.
Malwarebytes verziója:3.0.5.1299
Összetevőcsomag verziója:1.0.43
Frissítési csomag verziója:1.0.828Amúgy nálam azon kívül hogy indításnál feldobja a fals figyelmeztetést minden más hibátlan.
Semmi más anomáliát nem vettem észre, minden létező dolog bekapcsolva, csak indítás után az az egy felesleges klikkelés hogy bezárjam az ablakot és megy szépen. -
törölt tag
Ja, videón végigszenvedtem vele, de a legjobb, hogy hirtelen fogta magát, és már nem a szokásos réteg volt kikapcsolva hanem nemes egyszerűséggel a kártevő elleni védelem. A videón ez látszik, de a megoldás nem. Vagy harmadik újraindítás - komplett Windows restart, mert magának az MBAM-nak nem segít, és a viden is azt újraindítom, szóval végül a Windows többedik újraindítása megoldotta. Gondolom ideiglenesen, de most jó. Meg nem is az van, hogy némelyik Windows indításnál nem indul el rendben, hanem szépen munkamenet közben fogja egyszer magát, és sztrájk.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #962 üzenetére
Ez akkora mélységű hiba, hogy valószínű azért nem tudták javítani, mert alapoktól újra kell írni a kódokat
Ekkora idióta egy társaságot. Mindenkinél jelentkezik ez a probléma náluk meg nem? Vagy szándékosan hagyták így, hogy biztosan tudja a p..szt, hogy már az új verzió van a gépén és el is indult?
-
törölt tag
Na remek, új videó kész lenni
Malwarebytes 3.0.5.1299 Premium (Lifetime license) - Youtube
Előzőt is majdnem 4000-en nézték már meg
Végre a böngészők esetében is be tudom kapcsolni a védelmet
-
AtHoS
nagyúr
Van/volt ott még egyéb hiba is. Most pl. a frissítéshez ki akartam lépni belőle, de kb. 3 percig nem reagált a gép semmire, majd bedobott egy UAC kérdést MBAM-ra, ahol engedélyeztem a rendszerszintű hozzáférést neki, de csak nem tűnt el az óra mellől az ikonja, tehát továbbra is futott.
Ekkor nyomtam rajta egy dupla klikket, mire ismét 3 perc hang out a rendszerben mire előjött a kezelőfelület és látom, hogy éppen rendszerellenőrzést végez, de majd 3 órája a frissítés ellenőrzésénél van leakadva (na ezt pl. javították, legalábbis change log-ban ott figyel). Feladatkezelőből kellett kilőnöm és úgy frissíteni, de kért is egy gép restartot
-
Sz_Imre
senior tag
Malwarebytes 3.0.5.1299 (letöltés)
Issues fixed
- Fixed installer error that displayed 'External exception E06D7363'
- Fixed issue where updates would get stuck in 'Checking' state
- Fixed slow shutdown issue that could occur in Windows 7 with Malware Protection enabled
- Fixed conflict with Kaspersky that would not allow browsers to open properly
- Improved upgrade experience when installing over a previous version of the Malwarebytes anti-exploit technologyAtHos, gyorsabb voltál.
-
AtHoS
nagyúr
Malwarebytes 3.0.5.1299 [link]
Szerk.
Issues fixed
Fixed installer error that displayed 'External exception E06D7363'
Fixed issue where updates would get stuck in 'Checking' state
Fixed slow shutdown issue that could occur in Windows 7 with Malware Protection enabled
Fixed conflict with Kaspersky that would not allow browsers to open properly
Improved upgrade experience when installing over a previous version of the Malwarebytes anti-exploit technology -
törölt tag
válasz
#41133696 #954 üzenetére
Azért, hogy ne tekeredjen ki senki nyaka
Malwarebytes Anti-Malware 2.1.1.16 - Android - LG LEON H340N 4G/LTE - Youtube
-
törölt tag
-
Popes
őstag
Nincs semmilyen javítás még,
indítás után és alvásból ébredésnél fals riasztást ad mert a védelem amúgy megy. Annyit mondanak hogy dolgoznak rajta, javítás csak a következő verzióban lesz.(addig meg csak simán zárd be az ablakot
)
Arra van megoldás ha nem csak indításkor hanem használat közben is többször is feljön az ablak, olyankor a frissítések ellenőrzését kell 1 óráról 1 napra állítani. -
törölt tag
Egyszerűen kilépsz az MBAM-ból majd újraindítod. Ez benne lett volna a videóban, csak véletlen az ellenőrzésre nyomtam, ami nem lenne baj, de olyan erőforrásigényt produkáló AV-t - most már nyugodtan hívhatjuk Antivirusnak is, mert a Windows 10 is annak minősíti - amely egy CPU hűtő nélkül is majdnem 80K-ba kerülő 4,6 GHz-en ketyegő Skylake Processzort úgy leterhel, hogy az OBS megszakítja a felvételt még nem láttam
-
törölt tag
válasz
#41133696 #933 üzenetére
Malwarebytes Premium 3.0.4 (Lifetime license) - Hiba és annak javítása
Extra végre megjelent a műveletközpontban
-
törölt tag
válasz
#41133696 #941 üzenetére
Tök izgalmas, amikor végre elértem azt, hogy Steam Nagy képernyőn ágyból nézve a TV-t, Xbox One S Vezeték nélküli controller + adapter for Windows 10 trióval dolgozva, játszom, a GTA-val, és akkor random bedobja, ezt az ablakot az MBAM, csak azért, hogy fel kelljen állnom
Ezt lassan javíthatnák
-
pirobika
csendes tag
Sziasztok
olvasgatva az új verziórol az észrevételeket
még nem kell felrakni mert van benne Bug.Kérdésem : XP be is megy ?
-
Popes
őstag
válasz
#41133696 #941 üzenetére
Nálam minden indítás után feljön, viszont ha gyorsan rá jobbklikkelek az ikonra látszik hogy kapcsolnak be sorban a védelmek.
Hamarabb dobja a figyelmeztetést mint ahogy elindulna a valós idejű védelem.Ja bocsánat, "Valód".
Support szerint a 15 másodperces indítási késleltetést kell beállítani, de az sem oldja meg.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #939 üzenetére
11,5 perc magasságában végzett a pici Atom-os gépen, szóval le a kalappal.
Na de ja...valami lovakat visszafogó csúszkaszerűség simán elférne szerintem is a beállítások között.
Nyomod a D3-at HC-ban, közben beugrik az automata mbam vizsgálat, aztán jön a kapufa (vagy kapuvas kinek hogy tetszik) D3 HC kariddal -
törölt tag
Ezt:
How do I uninstall Malwarebytes Anti-Malware?
Közvetlen link. mbam-clean.exe
(#937) AtHoS : Ja mondjuk egy hány százalékát használhatja a CPU-nak ficsőrt ennek fényében belerakhattak volna
-
törölt tag
Az AIDA64 Extreme Edition System Stability Test közben, simán tudok videózni. Egyetlen dolog volt eddig, aminél ugyanez a videót nem tudom rögzíteni, mert annyira lefoglalja mind a 4 4,6 GHz-en ketyegő i5 magot, a RealBench. Kaspersky teljes keresésnél sincs ilyen kritikus rendszererőforrás kiaknázása.
-
törölt tag
-
szeky81
tag
Megjelent a Malwarebytes 3.0! Ha rátelepítitek az előző verzára, akkor megmarad a lifetime licensz.
(Először teljes uninstallt csináltam, majd feltettem az újat és úgy nem akarta az igazságot.)
Kérdés: Mi a helyzet teljes win újratelepítésnél, ha egyből az újat szeretné az ember feltenni?
Egyébként piszok hamar ellenőrizte a rendszert.
DE!
Beállításokon belül nyüglődött nekem, nem akart egy-két funkciót beklapcsolni. Azaz azt írta indítás, de óra ikon mellett meg be volt kapcsolva a funkció, programon belül még nem...Rendzserindításnál is olyat jelzett, hogy nem aktív valami, de nem jöttem rá, hogy mi. (Lehet csinálok még egy winrestartot és megnézem áll-e ez a bug.)
-
Teodor52
senior tag
Ahogy fentebb olvastam letöröltem a chrome-ot úgy is tettem egy vizsgálatot a kasperskyvel teljes és mbam-el mély és feltettem újra a chrome-ot.
Ugyan azt csinálja
Olvastam külföldi oldalon hogy valami tanusítvány is hiányzozhat,meg hogy szolgáltató is lehet a probléma.
Lehet hogy a modemel lenne baj?
Minden más oldal megy letöltési feltöltési sebesség minden ok, feladatkezelő folyamatok,teljesítmény rendben.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Mai nap arra lettem figyelmes hogy az MBAM blokkolja a wikipédia oldalt akár hányszor megnyitom a Chrome-al!
Kasperskyt is használok és futtattam is egy teljes vizsgálatot a kasperskyvel de nem talált semmit.Az MBAM-el is egy mély és egy gyors vizsgálatot az sem talált semmit.
Miért csinálja?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan lejár a prémium előfizetésem és szeretném meghosszabbítani.
A hivatalos oldalukon látni videót csak azt nem mutatja hogy kell a programon belül meghosszabbítani.Tavaly fizettem bankkártyával és ha jól emlékszem automatikusan vonná majd le decemberben a számlámról a pénzt, de én nem várnék decemberig, hanem most hosszabbítanám meg viszont nem szeretném azt, hogy ha most november 10-e körül meghosszabbítanám a prémium előfizetésem, akkor decemberben is levonná még egyszer!
Hogy tudnám ezt megoldani?
-
Kékes525
félisten
válasz
tknof1871 #920 üzenetére
Ártani nem fog, csak feleslegesen lassítod a géped. Sokkal fontosabb a tudatos, helyes böngészés. A fertőzések döntő többsége a helytelen böngészés miatt történik.
Én jobbnak tartom az ESET mellé a WinPatrol WinAntiRansom-ot feltenni. Az jobban kiegészíti az ESET esetleges hiányosságait. A MBAM-ot én esetenként, manuálisan futtatom. -
dqdb
nagyúr
válasz
tknof1871 #917 üzenetére
A két önvédelmi beállítást ajánlott bekapcsolni, ha nem ütközik össze a vírusvédelmeddel. Nézd meg, és ha rendben van, mehet (az esetleges inkompatibilitásokat megelőzendő nem aktív alapértelmezetten).
A rootkitkeresés bekapcsolása már egyéni preferencia kérdése. Ha a vírusirtód ezen része kellően izmos, akkor felesleges bekapcsolni, mert jelentősen lassít (ezért nem aktív alapértelmezetten).
-
tknof1871
őstag
Üdv! Miben áll a jelentősége annak, hogy be vannak-e pipálva ezek a három lehetőségek illetve javasolt-e a bepipálásuk:
Észlelés és védelem > Rootkitek ellenőrzése □
Speciális beállítások > Önvédelmi modul engedélyezése □ > Önvédelem engedélyezése a korai indításkor □ -
pirobika
csendes tag
Sziasztok
Malwarebytes Anti-Exploit Premium
és a Malwarebytes Anti Malwerlehet egyszerre futtatni a 2 programot ?
-
törölt tag
-
tknof1871
őstag
És tényleg! THX mindenkinek! Bár megoldás nincs. Feladtam. Annyi biztos, hogy az mbam.exe valamiért elkezdte erősen terhelni a CPU-t az operációs rendszernek csak ennek az egy felhasználóján. Van 2 másik és azokon nincs baj. Ha belépek ebbe a "rossz"-ba rögtön agyonterheli a CPU-t. Remélem a Win10-en nem lesz ilyen. Hajrá Mikulás!!! Siess!!!
-
asdf_
veterán
válasz
csabili74 #908 üzenetére
Arnyekmasolat:
Windows filekezelovel kitallozod a konyvatarat, amiben a file-ok voltak, nyomsz ra egy jobb gombot, korabbi verziok visszaallitasa, aztan megnezed, milyen korabbi verziok vannak (ha vannak, ha egyaltalan be van kapcsolva az arnyekmasolat, es ha nem irta meg valami felul, ha win7-rol frissitettel win10-re, akkor automatikus szopo, mert elso dolga kikapcsolni az arnyekmasolatot a frissites kozben es nem kapcsolja vissza). Ha talalsz korabbi verziot, megnyitod, CTRL-C-vel vagolapra masolod a kerdeses file-okat, es masik meghajtora egy mappaba beilleszted oket.
Filehistory a file helyebol adodoan nem lesz (no meg automatan nincs is bekapcsolva).
A file eleje jonak tunik, de utana annak a sok kinai karakternek marhara nem kene bennelennie (nezet kozben egy 2-es gombot nyomj meg ra, szerintem csak unicodoe nezetben van).
-
dqdb
nagyúr
válasz
csabili74 #907 üzenetére
A fájl fejléce rendben levőnek tűnik (ha átkapcsolod hexadecimális nézetre, akkor FF D8 FF E1 lesz az első négy byte. Nevezd át a kiterjesztését .jpg-re hátha a kódolás nem történt még meg, csak az átnevezés Persze az is lehet, hogy a fájl elejét békén hagyja a ransomware, ez a fájlt megnyitva ki fog derülni azonnal (vagy még hexadecimális nézetben nézd meg, hogy FF D9 byte-okra végződik-e a fájl, ha igen, akkor a vége is érintetlen).
A .docx/.xlsx fájloknak a PK szöveggel kell kezdődnie (50 4B 03 04 hexadecimális nézetben).
-
csabili74
aktív tag
Valaki segitsen.
Az egyik meghajtón az összes kép kiterjesztése 9e21 lett, de nincs semmi fizetésre felszólitó nyavaja, és csak a képek b..ak el.
Van remény, hogy valaha valamilyen módszerrel visszazserezhetem a képeket?
-
törölt tag
válasz
#41133696 #883 üzenetére
A régi Youtube csatornát megszüntettem, most egy újabb van, de maga a felvétel módja is új, mert nem kamerával csináltam
Malwarebytes Anti-Malware Home (Premium) Full Scan - i5 6600K Config. - Youtube
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest