Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos egy kérdésem lenne,eddig a Malwarebytes Anti-Malware PREMIUM ot használtam ,nem rossz cucc csak én nem akartam az állandó realtime módot,ezért meg próbáltam kikapcsolni mindenféle módszerrel,de mindíg vissza kapcsolta magát valahogy,nos van jó tűzfal meg vírusírtó is a gépen,ezt csak néha át futtatnám,hogy van e valami a gépen és nézegettem ,hogy van egy Malwarebytes Anti-Malware free változata.Olvasgattam az oldalon,hogy mennyivel tud kevesebbet de kíváncsi lennék egy felhasználói véleményre,hogy ez mennyire jó és hatékony és hogy van e olyan jó mint a premium ,tudom ebben nincs real time dolog ,de hogy hatékonyságra ugyan olyan jó e mint a fizetős.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest