- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemkufar
tag
Szevasztok.
Kb. egy hónapja már nem megyek semmire az ingyenes változatával, ennek az amúgy eddig évek óta sikerrel használt vírusfertőzések felderítő és eltávolító mwb.a.m. alkalmazással. Már próbáltam, hogy töröltem a gépről és újra telepítettem - sokat nem értek az ilyenekhez amúgy, sajnos.
Amióta felugrik egy kis ablakban egy figyelmeztetés:
"Hiba: A Malwarebytes nem tudta betölteni az Anti-Rootkit illesztőprogramot. Hibakód: 20025. Szeretné folytatni a vizsgálatot anti-rootkit ellenőrzés nélkül?"
Bárhogyan is döntök eztán, a vizsgálat SOHA NEM FUT VÉGIG, valami "Előzetes beolvasási művelet..." (az első fázis) pörög aztán a végtelenségig és nem vizsgálja át a gépet sajnos!
És pl. a választható "Gyors-vizsgálat" opció megszűnt, mert azóta nem aktív az sem rajta.Úgy gondolom, itt a hozzáértők már értesültek erről a "bibiről" és talán tudnak valami okosságot válaszolni, mert talán nem venném meg az éves 6 és fél ezer forintos teljes (őrzős) változatát.
(Az ingyenes is évekig tökéletesen lepucolt minden bejutott vírus-szemetet.)
Még most kezdtem a Google-val keresgélni ezzel kapcsolatban, úgy estem be ide is.
Várom a segítséget, előre is köszönöm!JÉ! Ahogy ezt ide megfogalmaztam (megint újratelepítettem a progit úgy 15 perce és most VÉGRE vizsgálta a gépet!
Talán az Anti-Rootkit kihagyása okán (de próbáltam már korábban mindent), vagy nem tudom hogyan, de most vizsgált és takarítottam is néhány "PUP" izét. 
Ha vissza jelentkezne a hiba, akkor "jövök", ezt pedig azért sem törlöm most. (Szerkesztve utólag!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Warships
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Diablo IV
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Talán az Anti-Rootkit kihagyása okán (de próbáltam már korábban mindent), vagy nem tudom hogyan, de most vizsgált és takarítottam is néhány "PUP" izét.