Hirdetés
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kompakt vízhűtés
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemkufar
tag
Szevasztok.
Kb. egy hónapja már nem megyek semmire az ingyenes változatával, ennek az amúgy eddig évek óta sikerrel használt vírusfertőzések felderítő és eltávolító mwb.a.m. alkalmazással. Már próbáltam, hogy töröltem a gépről és újra telepítettem - sokat nem értek az ilyenekhez amúgy, sajnos.
Amióta felugrik egy kis ablakban egy figyelmeztetés:
"Hiba: A Malwarebytes nem tudta betölteni az Anti-Rootkit illesztőprogramot. Hibakód: 20025. Szeretné folytatni a vizsgálatot anti-rootkit ellenőrzés nélkül?"
Bárhogyan is döntök eztán, a vizsgálat SOHA NEM FUT VÉGIG, valami "Előzetes beolvasási művelet..." (az első fázis) pörög aztán a végtelenségig és nem vizsgálja át a gépet sajnos!
És pl. a választható "Gyors-vizsgálat" opció megszűnt, mert azóta nem aktív az sem rajta.Úgy gondolom, itt a hozzáértők már értesültek erről a "bibiről" és talán tudnak valami okosságot válaszolni, mert talán nem venném meg az éves 6 és fél ezer forintos teljes (őrzős) változatát.
(Az ingyenes is évekig tökéletesen lepucolt minden bejutott vírus-szemetet.)
Még most kezdtem a Google-val keresgélni ezzel kapcsolatban, úgy estem be ide is.
Várom a segítséget, előre is köszönöm!JÉ! Ahogy ezt ide megfogalmaztam (megint újratelepítettem a progit úgy 15 perce és most VÉGRE vizsgálta a gépet!
Talán az Anti-Rootkit kihagyása okán (de próbáltam már korábban mindent), vagy nem tudom hogyan, de most vizsgált és takarítottam is néhány "PUP" izét. 
Ha vissza jelentkezne a hiba, akkor "jövök", ezt pedig azért sem törlöm most. (Szerkesztve utólag!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Talán az Anti-Rootkit kihagyása okán (de próbáltam már korábban mindent), vagy nem tudom hogyan, de most vizsgált és takarítottam is néhány "PUP" izét.