- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Az Arctic belép a házak piacára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #1120 üzenetére
Olyan szintű a probléma, hogy ahogyan azt előttem valaki már megjegyezte , az eddigi kilépek, majd belépek módszer sem működik... Valószínűleg ki fogom kapcsolni Windowszal való indulását. Na most nekem szerencsém van, mert Lifetime verzióm van még abból az időből amikor nem minősítették át magukat AV fejlesztő céggé, és ami ugye irónikus, de pont akkoriban nem voltak ilyen jellegű panaszok a termékre. Viszont mivel már nem árulnak ilyen licencelési konstrukciót azok a vásárlók, akik 1 évre vették még vagy 2-re, és már sokadik hónapja csak szívnak vele, nos ők igen dühösek és csalódottak lehetnek. Komoly presztízs veszteség ez akárhogy is nézem. Magam részéről úgy vagyok vele, ha 1 év múlva javítják meg, akkor majd akkor... De akiknek már lejár az előfizetésük, és a pénzükért cserébe nem azt kapták amit joggal elvártak, őket nem fogja érinteni. Amikor kijön egy új verzió természetesen felteszem, de ugyanaz az álláspontom Windows 10 felhasználóként ebben az ügyben is, hogy felesleges harmadik féltől származó terméket vásárolni, mert itt ugye egy nagyon erős példa arra, hogy miért szív vele az ember, Kaspersky-nél limitálva van az aktiválások száma is (mondjuk az pont nem szokott érinteni, mert a Windows telepítés nálam kibír öbb mint egy évet), és mert ahogyan azt az egyik fórumos társunk megfogalmaztam a Microsoft ingyen ad egy komplett csomagot:
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest