Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Dragon3000 #117 üzenetére
Szerintem is inkább max azt szabja meg az AMD, hogy xy spec legyen meg, mintsem az alkatrészeket.
-
-
Dr. Romano
veterán
Igen 12GB a minimum! manapság
3070TI-al tudnék mesélni bőven sztorikat vram limitről. Messze nagyobb limit ez mint a mellette lévő 7700K. utóbbi el lenne még bőven, de sokszor a vram nem engedi...
és sok korabeli tesztben elő se jön, mert van úgy hogy 30-60+ perc játék után kezdődnek csak a gondok vagy épp bizonyos későbbi pályákon stb. -
válasz
Dr. Romano #114 üzenetére
Az se rossz mondjuk. A 4060-at simán vettem volna, mondjuk 12 giga vrammal... de így.
-
tomgabor
senior tag
válasz
Dragon3000 #111 üzenetére
Az amd-nek mi köze az aib megoldások vram hűtéséhez?
AMD biztos megszabta, hogy milyen padokat lehet használni a vram-hoz, mint pl az nvidia aib-ok csak fogkrémet használhattak mert Jensen azt mondta(ezt terjesztik egyesek) -
6. éves az 5700 XT-m, ennek is voltak 95 fokos VRAM hőmérsékletei. Aztán a gyári padeket lecseréltem és 85 foknál megálltak.
Én elhiszem, hogy ez is lehetne még alacsonyabb, viszont akkor már alul kell feszelni a kártyát és/vagy a játékok grafikájából is lentebb kell venni.
Én a kispórolt padekre szavazok, AMD megint a fogyasztókon spórol. -
drkbli
tag
Ez biztosan pontos, hiszen számmal írja ki a tokozás hőmérsékletét!!4! /s
-
-
Reggie0
félisten
válasz
Dragon3000 #102 üzenetére
Vagy igen, vagy nem hibatol fugg, hogy hogyan fog viselkedni.
-
Reggie0
félisten
válasz
Dragon3000 #100 üzenetére
Annyit azert boven tudnak, hogy 10 ev helyett 4 ev legyen az eredo MTBF es akkor megvan a 3 eves gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Tesla topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest