- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
Többször is átolvastam a cikket, de tényleg jól látom. Azaz nem látom. A monitor felbontását. Egy monitorról hogy jelenhet meg így egy cikk?
-
kilua
senior tag
Így lehet böngészni/videót nézni, felhős játékokat játszani PC monitoron pc nélkül? Ennek sok értelme van.
-
tothbe
addikt
Mondjuk azt nem értem, hogy a cikk miért a leggyengébb verziót emeli csak ki a szériából, mert a Samsung híre szerint mindhárom modell (M5, M7, M8) megújul. Bár a valóságban a megújulásból semmi sem látszik, mert a netes oldalon leírt paraméterek egy az egyben megegyeznek az eddig is kapható modellekkel. Illetve ahol változást írnak, ott sem biztos. Pl. M7 esetén a Samsung említi a levehetős kamerát, ami eddig az M8 sajátja volt csak. De az "új" M7 képein ennek nyoma sincs. Sem a kamera, de még a port sincs sehol. Mondjuk a reklámozott árak is ugyanazok, mint amennyiért eddig is bárhol lehetett kapni, csak most akciósként hirdetik annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest