- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
Aktív témák
-
mlinus
őstag
A flip a telekom hálózatát használja. Ha külföldi szervereken játszol, akkor érdemes tudnod, hogy bizonyos irányokba nagyon le van terhelve a telekom által használt peering, erről a telekom fórumon már egy ideje sokan panaszkodnak [link]
Ha magyar szervereken is ilyen magas a ping akkor nem szóltam. - Akkor lehet valami helyi probléma lesz.
-
Krisz7174
újonc
Üdv! Flipnél vagyok előfizető. A modem jelszint érték pontosan mit jelent? Ha az erősségére gondolsz, akkor az kiváló.
-
Krisz7174
újonc
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
3 hete magas a pingem minden játékban (120-150ms) Előtte sose volt ilyen problémám, átlagosan 20-30 volt. Érdekes tény, hogy este 11, illetve éjfél után már vissza áll 30-ra. Egészen dél környékéig. Utána egésznap magas. Végeztem teljes router resit, lecsatlakoztattunk mindent a routerről de napközben akkor is magas volt. Speedtest/sávszélességen jó értéket mutat mindig. Arra lettem figyelmes, hogy a routerem különböző hibaüzeneteket ír. A leggyakoribb a "SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM". Keresgéltem a neten ezzel kapcsolatban, ezt az üzenetet a coax kábel okozhatja. Felvettem a kapcsolatot a szolgáltatóval, azt mondták egy egyszerű router csere megoldhatja de kétlem. Ki lett próbálva egy másikkal is. Nem tudom mennyire játszhat közre, de volt egy teljes ajtókeret csere. Fölötte megy el a coax kábel. Ha bárkinek lenne valami tippje, vagy tud pontosan erről a bizonyos hibaüzenetről, akkor nagyon sokat segítene. Köszönöm, ha végig olvastad.
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest