Hirdetés
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
mlinus
őstag
A flip a telekom hálózatát használja. Ha külföldi szervereken játszol, akkor érdemes tudnod, hogy bizonyos irányokba nagyon le van terhelve a telekom által használt peering, erről a telekom fórumon már egy ideje sokan panaszkodnak [link]
Ha magyar szervereken is ilyen magas a ping akkor nem szóltam. - Akkor lehet valami helyi probléma lesz.
-
Krisz7174
újonc
Üdv! Flipnél vagyok előfizető. A modem jelszint érték pontosan mit jelent? Ha az erősségére gondolsz, akkor az kiváló.
-
Krisz7174
újonc
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
3 hete magas a pingem minden játékban (120-150ms) Előtte sose volt ilyen problémám, átlagosan 20-30 volt. Érdekes tény, hogy este 11, illetve éjfél után már vissza áll 30-ra. Egészen dél környékéig. Utána egésznap magas. Végeztem teljes router resit, lecsatlakoztattunk mindent a routerről de napközben akkor is magas volt. Speedtest/sávszélességen jó értéket mutat mindig. Arra lettem figyelmes, hogy a routerem különböző hibaüzeneteket ír. A leggyakoribb a "SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM". Keresgéltem a neten ezzel kapcsolatban, ezt az üzenetet a coax kábel okozhatja. Felvettem a kapcsolatot a szolgáltatóval, azt mondták egy egyszerű router csere megoldhatja de kétlem. Ki lett próbálva egy másikkal is. Nem tudom mennyire játszhat közre, de volt egy teljes ajtókeret csere. Fölötte megy el a coax kábel. Ha bárkinek lenne valami tippje, vagy tud pontosan erről a bizonyos hibaüzenetről, akkor nagyon sokat segítene. Köszönöm, ha végig olvastad.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG 29WL500-B ultraWide gamer monitor leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3 hete magas a pingem minden játékban (120-150ms) Előtte sose volt ilyen problémám, átlagosan 20-30 volt. Érdekes tény, hogy este 11, illetve éjfél után már vissza áll 30-ra. Egészen dél környékéig. Utána egésznap magas. Végeztem teljes router resit, lecsatlakoztattunk mindent a routerről de napközben akkor is magas volt. Speedtest/sávszélességen jó értéket mutat mindig. Arra lettem figyelmes, hogy a routerem különböző hibaüzeneteket ír. A leggyakoribb a "SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM". Keresgéltem a neten ezzel kapcsolatban, ezt az üzenetet a coax kábel okozhatja. Felvettem a kapcsolatot a szolgáltatóval, azt mondták egy egyszerű router csere megoldhatja de kétlem. Ki lett próbálva egy másikkal is. Nem tudom mennyire játszhat közre, de volt egy teljes ajtókeret csere. Fölötte megy el a coax kábel. Ha bárkinek lenne valami tippje, vagy tud pontosan erről a bizonyos hibaüzenetről, akkor nagyon sokat segítene. Köszönöm, ha végig olvastad.