Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Akciókamerák
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Krisz7174
újonc
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
3 hete magas a pingem minden játékban (120-150ms) Előtte sose volt ilyen problémám, átlagosan 20-30 volt. Érdekes tény, hogy este 11, illetve éjfél után már vissza áll 30-ra. Egészen dél környékéig. Utána egésznap magas. Végeztem teljes router resit, lecsatlakoztattunk mindent a routerről de napközben akkor is magas volt. Speedtest/sávszélességen jó értéket mutat mindig. Arra lettem figyelmes, hogy a routerem különböző hibaüzeneteket ír. A leggyakoribb a "SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM". Keresgéltem a neten ezzel kapcsolatban, ezt az üzenetet a coax kábel okozhatja. Felvettem a kapcsolatot a szolgáltatóval, azt mondták egy egyszerű router csere megoldhatja de kétlem. Ki lett próbálva egy másikkal is. Nem tudom mennyire játszhat közre, de volt egy teljes ajtókeret csere. Fölötte megy el a coax kábel. Ha bárkinek lenne valami tippje, vagy tud pontosan erről a bizonyos hibaüzenetről, akkor nagyon sokat segítene. Köszönöm, ha végig olvastad.
Aktív témák
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3 hete magas a pingem minden játékban (120-150ms) Előtte sose volt ilyen problémám, átlagosan 20-30 volt. Érdekes tény, hogy este 11, illetve éjfél után már vissza áll 30-ra. Egészen dél környékéig. Utána egésznap magas. Végeztem teljes router resit, lecsatlakoztattunk mindent a routerről de napközben akkor is magas volt. Speedtest/sávszélességen jó értéket mutat mindig. Arra lettem figyelmes, hogy a routerem különböző hibaüzeneteket ír. A leggyakoribb a "SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM". Keresgéltem a neten ezzel kapcsolatban, ezt az üzenetet a coax kábel okozhatja. Felvettem a kapcsolatot a szolgáltatóval, azt mondták egy egyszerű router csere megoldhatja de kétlem. Ki lett próbálva egy másikkal is. Nem tudom mennyire játszhat közre, de volt egy teljes ajtókeret csere. Fölötte megy el a coax kábel. Ha bárkinek lenne valami tippje, vagy tud pontosan erről a bizonyos hibaüzenetről, akkor nagyon sokat segítene. Köszönöm, ha végig olvastad.