Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
szotyi/kecsó #1 üzenetére
Szia, itt kérdezz rá.
-
szotyi/kecsó
csendes tag
Sziasztok,
Elnézést, ha már van ilyen topic valahol, én nem találtam.
Windows 10 alatt pár nap alatt "elfogy" a memóriám(8GB). Konstans ugyanazok a szoftverek mennek szinte mindig, és míg gép indítása után a 8GB majdnem fele szabad, 2-3 nap elteltével felkúszik 97-98% környékére, és ott is marad.Még 2 nap múlva a win alap funkcióis is megakadnak(leállítás, stb).
A böngészőre(opera vagy firefox) gyanakodtam, de a böngésző a feladatkezelő szerint az elején akár 2,5 GB körül is használ, itt még az össz használat 65-70% körüli, majd amikor már "elfogyott" a memőria, kb 7-800 megát használ összesen. Összeadogatva a feladatkezelőben lévő taskokat, nem jön ki 8GB ez egészen biztos. Kb csak böngészésre használnám a gépet, ehhez szerintem irreális lenne 16GB-ra bővíteni, és gyanítom, hogy az is "elfogyna" pár nappal hosszabb idő alatt.
Ha bármilyen ötlet merülne fel a dologgal kapcsolatban, légyszi segítsetek.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest