Hirdetés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
Kicsit sok ez az UP, nem? Ettől nem fognak jobban válaszolni. Bár, ha jobban belegondolog én is azért kerestem neked, hogy abbahagyd
Tehát itt van egy Flash Game gyűjtemény: Bővebben: link -
rii
nagyúr
Annyit le tudok most írni, hogy a Nyugatinál vettem az Alexandrában, egyik 10000 péz volt, és egyből az Action Script-le kezd az alapoktól, nagyon jó, a másik 5000 volt, és az alapok alapjának az alpjaitól kezd. Kép beillesztése, rajozolás, bemutatja a TOOL-okat, melyik mire való. Szóval azért ez is hasznos.
De bővebben hétfőn .... -
Secretive
aktív tag
...hát esküszöm,hogy az előbb még itt állt egy hozzászólásod,amiben megkérdezted,hogy jöhet-e emilben 9 megánként vagy egyben az egész,mert még (idézem) ''láma'' vagy a feltöltéshez,de ez a hsz valahogy eltűnt ,mint a kámfor!
X-Akták!
...szóval nekem jöhet egyben is az egész,de csak az adataimnál szereplő 2. emilre!
Köszi a fáradozásaid és várom az anyagot!
üdv.
dió -
Secretive
aktív tag
mdk01!
Most, hogy mélyen elnézést kértél Te is és még részben egyet is értettünk pár dologban kérhetném Tőled én is azt a nagy szívességet, hogy részemre is küldd át emilben azt a bizonyos linket, ami tartalmazza azt a sok hasznos és kínkeserves munkával összegyűjtögetett tanulmányt?!
Valószínű nekem is segíthetne pár dologban vagy probléma megoldásában (amit még nem tettem itt fel)!
ezer hálám üldözne holtodiglan! -
rii
nagyúr
''........és akkor megkíméled magad és fórumtársaidat a sok kérdezéstől......''
Szerintem Te most jól fórumelleneset mondtál.
Gondolkodtál már azon, mi tartja fent a PH!-t?
Minél kevesebbet POST-olnak, annál kevésbé tudja magát eladni egy oldal mint reklámfelület. Nem hiszem el, hogy ekkora baromságot lehet büntetlenül beírni!
Amúgy DC++ az én barátom! Segétleteket, példaprogramokat én is le tudok tölteni, de munka mellett nincs időm, hogy a PDF-kete, FLA-kat, és az SWF.HU-t böngésszem, ilyenkor jön a fórum, beírom a kérdést, dolgozok 2 órát, visszanézek, és ott a válasz. Tudod? Spec. a múlt héten mindennap 8-22h-ig voltam bent, szombat vasárnap egész nap, tegnap pegig haza sem mentem csak ma hajnal 3-kor.
Rohadt sok időm van segédleteket bizgerálni.
A fórumtársak pedig vagy elviselnek, vagy nem. Vagy válaszolnak vagy nem.
De vannak olyan önfeláldozó tagok is,. mint pld. Certee, aki rengeteget van ebben a topicban, és alapvető kérdéseken sem botránkozik meg, henem készségesen segít.
Ha segíteni akartál, akkor köszönöm, de egy kicsit rosszul kommunikáltad!
nem akartam ezt beírni, de látom követőkre is találtál: -
Secretive
aktív tag