- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mini-ITX
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocs
naszóval, olyat keresek ami egytől elszámól egy adott számíg, és az adott szám egy filében van, ami mindig változik. namármost elkezd pörögni a számláló 1-től a megadott, filében található számig, és ott megáll a számláló. ha esetleg lehet olyat ha közeledik akkor lelassít a számláló, nem pörgeti ugy a számokat.
és ezt az egészet képekkel megvalósítani, mármint vannak nekem olyan képemim amin számok vannak, és a képekkel a számokat behelyettesítve pörögjön a számláló.
megprobáltam részletesen leírni, remélem sikerült. -
Forest_roby
őstag
én nem azt akarom, hogy a html weblap betöltődjön egy flash fileba és ennek legyen egy előtöltése, hanem azt, hogy amíg töltődik a html weblap, addig ezt a töltődést eltakarja egy flash-es előtöltés /vmi animáció, százalék kijelzéssel stb./
Tehát, hogy a felhasználó ne lássa a html oldal töltődésének folyamatát!
Ezt JavaScript ben meg tudom csinálni, csak ott nem tetszik az ''animáció''.
/
/
/Technikailag vhogy úgy gondoltam a megoldást, hogy a html weblap betöltődése azzal kezdődne, hogy 1 táblázattal eltakarom az egész weblapot, és mondjuk ebbe a táblázatba tölteném az swf file-t, ami jelezné a weblap további töltődését és a végén eltüntetném a táblázatot és vele eggyűt az swf filet is. JavaScrip-tben vhogy így van, de flash-hez nem értek annyira, tehát nem tudom, hogy meg lehet -e így csinálni az egésszet!/
/
/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest