- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
idézet a PH! alapelvéből:
-amit tiltunk fórumunkban:
mértéktelen UP-olás: ne várd, hogy minden kérdésedre _azonnal_ választ tudjunk adni. Topiconként napi 2 UP megengedett!
persze felőlem annyit frissítesz,amennyi jólesik,mivel engem nem ez zavart,hanem az, hogy sikerült egyet előre lépned,de a következő lépéshez ismét választ vártál,s ezt teszed step by step......tehát ezért nem árt,ha néha magadtól is elkezdesz ismerkedni a témával,bár minden bizonnyal hasznosak lesznek a kérdéseidre adott válaszok,de az az igazság, hogy egy x-ezer hsz-t tartalmazó témát senki nem olvas át,tehát tankönyvnek nem lesz majd jó példatár a munkásságod!
és köszönjük, hogy kigyűjtöttél sok ''érdektelen témát'', de a best of 80-as 90-es évek diszkózenéi témát kikérem magamnak!
Certee: én nem láttam be semmit, erőteljesen irónikus volt a véleményem!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest