Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
idézet a PH! alapelvéből:
-amit tiltunk fórumunkban:
mértéktelen UP-olás: ne várd, hogy minden kérdésedre _azonnal_ választ tudjunk adni. Topiconként napi 2 UP megengedett!
persze felőlem annyit frissítesz,amennyi jólesik,mivel engem nem ez zavart,hanem az, hogy sikerült egyet előre lépned,de a következő lépéshez ismét választ vártál,s ezt teszed step by step......tehát ezért nem árt,ha néha magadtól is elkezdesz ismerkedni a témával,bár minden bizonnyal hasznosak lesznek a kérdéseidre adott válaszok,de az az igazság, hogy egy x-ezer hsz-t tartalmazó témát senki nem olvas át,tehát tankönyvnek nem lesz majd jó példatár a munkásságod!
és köszönjük, hogy kigyűjtöttél sok ''érdektelen témát'', de a best of 80-as 90-es évek diszkózenéi témát kikérem magamnak!
Certee: én nem láttam be semmit, erőteljesen irónikus volt a véleményem!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest