Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shalafy
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni. Dreamweaverrel készítettem egy programrészletet, ami csak egy flash videó beszúrásából áll. Azzal még megbékélnék, hogy a Mozilla nem jeleníti meg de a "próba" futtatásnál Explorerbe megjelenítette. Nos ezt a programkód részletet átültettem a kis weblapomba, és itt jön az érdekesség. Miután feltöltöttem a serverre a fájlokat és elindítottam Explorerben semmi sem történ, az oldal kész és semmi nics rajta, (turpisság) viszont ha commanderben csak arra az egy fájlra bökök rá jobb egér gombal és kérek egy futtatást mindjárt nézhetem is kis flash videómat ... Tudnátok nekem segíteni, hogy mi a franc lehet ... ?? Remélem érthető voltam
Előre is köszönök minden segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest