- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shalafy
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni. Dreamweaverrel készítettem egy programrészletet, ami csak egy flash videó beszúrásából áll. Azzal még megbékélnék, hogy a Mozilla nem jeleníti meg de a "próba" futtatásnál Explorerbe megjelenítette. Nos ezt a programkód részletet átültettem a kis weblapomba, és itt jön az érdekesség. Miután feltöltöttem a serverre a fájlokat és elindítottam Explorerben semmi sem történ, az oldal kész és semmi nics rajta, (turpisság) viszont ha commanderben csak arra az egy fájlra bökök rá jobb egér gombal és kérek egy futtatást mindjárt nézhetem is kis flash videómat ... Tudnátok nekem segíteni, hogy mi a franc lehet ... ?? Remélem érthető voltam
Előre is köszönök minden segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest