Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsorden
tag
operában nincs flash... nekem ezt mondták, leszedtem netscapet, mert az ie ütközik az elveimmel
és ment...
most viszont épp az a problemám, hogy nem m1... fel is teszem kérdésem:
mért van az, h bemek netscape-el pl. 1 miniclipes gamebe és elszáll a netscape? a gép nem, csak a browser. ie-be hasonló a dolog: ott is, ugyanúgy, mint netscapebe, betölt a szürke csík - ezt az előbb nem írtam: akkor száll el, amikor a csík betölt - és itt már hibaüzenettel elszáll... ennek a lényege az, h a 0x6972dc53 a 0x00000000-ra mutat és nem tud olvasni.
már tök régóta próbálkozok - hülye flashekkel mindig gondom van: régen mentek mindig, aztán operába nem, leszedtem netscapet, mentek, de néhány csúnyán --> aztán jobb klikk a flashre és render option (...), aztán minden szép volt; most meg ez. igaz új alaplapunk van, de atszem már azelőtt is bibizett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest