- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SCRIPT88
csendes tag
Helló!
Lenne egy nagy problámám. Csináltam egy flash menüt a www.flashbuttons.com - on, amit el is mentettem swf formátumban a gépre. A kérdés, hogy hogyan tudom beilleszteni a weboldalamba, vagy ha beillesztem, mert már egyszer sikerült, akkor hogyan tudom ida-oda helyezni? Milyen programot töltsek le? Melyik html szerkesztőt? Vagy mit kell beírnom a szerkesztőbe, hogy mozgatni tudjam, vagy nem tudom.
A másik kérdésem, hogy van egy csomó program, amivel szintén lehet Flash menüt csinálni, csak az a baj azokkal, hogy nem ismeri fel a formátumait a weblapszerkesztő program (vagy 4-gyel próbáltam). Ezeket a számomra ismeretlen formátumokat hogyan tudom beszúrni a weblapomra egy adott helyre? Ez fontos, mert a helye már meglenne
Tanácstalan vagyok, kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Képregény topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest