Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mi történhet ha kevés a táp?
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esther
tag
Udv Mindenkinek!
A segitségeteket kérném!
Most kezdem [szeretnem elkezdeni], tanulni a flash-t. Melyik konyv az amelyik tenyleg az absz. kezdo szintjerol kezdi elmagyarazni a dolgokat. Amolyan dedos szintre gondoltam, mint pl.: ezt a gombot ha megnyomod... vagy, ha azt a pirosan villogo ERROR feliratot latod... stb. Tehat ilyenre lenne szuksegem. Ki melyiket ajanlana?
Csak mert mar 1x porul jartam,Sikos Laszlo: Flash MX 2004 & 8 -cimu remek iromanyaval. En meg ehhez is tul kezdo vagyok.Es ugye ha minden olyan konyvet megveszek aminek a cimeben szerepel a Flash MX 2004 - akkor az feler egy kisebb vagyonnal. Eddig egy olyan konyvbe sikerult betekintenem ami a megfelelo reszletesseggel magyarazott volna nekem, megpedig ez:[link] de sajnos ez csak a Flash5
és mivel mar elegge elavult az 5 nem biztos,h. jo befektetes lenne. Tudnatok ebben segiteni????
Pillanatnyilag ahol bontogatom szarnyaimat, Studio MX 2004 - van a gepen, tehat ertelemszeruen a Flash MX 2004-hez keresek nagyon alapos & szajbaragos anyagot.Nem kezalol szeretnek vasarolni, ezert mindenki irja meg a tapasztalatait, ill. a tanacsait a konyvekkel kapcsolatban, ne csak az akinek elado a konyve, mert annak terneszetesen a sajatja a legjobb...
Valaki segitsen!!! pls pls...
Elore is koszi!
Eszti
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest