Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Esther

tag

Udv Mindenkinek!

A segitségeteket kérném!
    Most kezdem [szeretnem elkezdeni], tanulni a flash-t. Melyik konyv az amelyik tenyleg az absz. kezdo szintjerol kezdi elmagyarazni a dolgokat. Amolyan dedos szintre gondoltam, mint pl.: ezt a gombot ha megnyomod... vagy, ha azt a pirosan villogo ERROR feliratot latod... stb. Tehat ilyenre lenne szuksegem. Ki melyiket ajanlana? :F
    Csak mert mar 1x porul jartam,Sikos Laszlo: Flash MX 2004 & 8 -cimu remek iromanyaval. En meg ehhez is tul kezdo vagyok. :O Es ugye ha minden olyan konyvet megveszek aminek a cimeben szerepel a Flash MX 2004 - akkor az feler egy kisebb vagyonnal. Eddig egy olyan konyvbe sikerult betekintenem ami a megfelelo reszletesseggel magyarazott volna nekem, megpedig ez:[link] de sajnos ez csak a Flash5 :O és mivel mar elegge elavult az 5 nem biztos,h. jo befektetes lenne. Tudnatok ebben segiteni???? :F
    Pillanatnyilag ahol bontogatom szarnyaimat, Studio MX 2004 - van a gepen, tehat ertelemszeruen a Flash MX 2004-hez keresek nagyon alapos & szajbaragos anyagot.Nem kezalol szeretnek vasarolni, ezert mindenki irja meg a tapasztalatait, ill. a tanacsait a konyvekkel kapcsolatban, ne csak az akinek elado a konyve, mert annak terneszetesen a sajatja a legjobb...

Valaki segitsen!!! pls pls...
    Elore is koszi!
    Eszti :B

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák