Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esther
tag
Thx!
Mindkettőtöknek!
Eszti -
Esther
tag
Udv Mindenkinek!
A segitségeteket kérném!
Most kezdem [szeretnem elkezdeni], tanulni a flash-t. Melyik konyv az amelyik tenyleg az absz. kezdo szintjerol kezdi elmagyarazni a dolgokat. Amolyan dedos szintre gondoltam, mint pl.: ezt a gombot ha megnyomod... vagy, ha azt a pirosan villogo ERROR feliratot latod... stb. Tehat ilyenre lenne szuksegem. Ki melyiket ajanlana?
Csak mert mar 1x porul jartam,Sikos Laszlo: Flash MX 2004 & 8 -cimu remek iromanyaval. En meg ehhez is tul kezdo vagyok.Es ugye ha minden olyan konyvet megveszek aminek a cimeben szerepel a Flash MX 2004 - akkor az feler egy kisebb vagyonnal. Eddig egy olyan konyvbe sikerult betekintenem ami a megfelelo reszletesseggel magyarazott volna nekem, megpedig ez:[link] de sajnos ez csak a Flash5
és mivel mar elegge elavult az 5 nem biztos,h. jo befektetes lenne. Tudnatok ebben segiteni????
Pillanatnyilag ahol bontogatom szarnyaimat, Studio MX 2004 - van a gepen, tehat ertelemszeruen a Flash MX 2004-hez keresek nagyon alapos & szajbaragos anyagot.Nem kezalol szeretnek vasarolni, ezert mindenki irja meg a tapasztalatait, ill. a tanacsait a konyvekkel kapcsolatban, ne csak az akinek elado a konyve, mert annak terneszetesen a sajatja a legjobb...
Valaki segitsen!!! pls pls...
Elore is koszi!
Eszti
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Philips LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Építő/felújító topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest