Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szia!
Mivel nincs MIUI-s telefonom, ezért nem nagyon tudom a választ. Nálam EMUI fut Huawei P30-on, abból is a 9-es. Próbáltam én is az Akkukímélő módot, de látszólag nem csinált semmit, de valahogy mégis, mert pld ha használatba veszem a helymegosztás funkciót, akkor rögtön dob egy üzenetet, hogy kapcsoljam ki az Akkukímélő módot a pontosabb helymeghatározás érdekében. És ha ezt a MD-n keresztül megteszem, megint működik a megszokott módon. A telefon menüjében sajnos nem mutat semmilyen változást az akkunál.
Talán részletesebb választ kaphatsz a MD angol nyelvű fórumán, ahol a fejlesztő is megtalálható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASRock lapok általában
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2