Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meko1
tag
nos,ha nem haragszol,az első tapasztalatok:
/nem akarom időd és türelmed próbára tenni,rögtön jelezd,ha így lenne!/
2.javaslatodat építettem föl,azzal a kiegészítéssel,h.a wifi bekapcsolása előtt hangjelzés
lejátszását is beírtam("pontos időjelzés")>>na ettől rögtön NEM kapcsolt be a wifi(számomra ez
azt jelenti,h.az elérhető hálózatok közül kapcsolódik valamelyikhez/nyilván a saját routeremhez
-itthon/),amikor ezt az akciót töröltem,csatlakozott ugyan a teló a saját hálózatomhoz,de percek multán sem kapcsolt ki,a vélhető frissítések után(éppen nem jöttek friss üzeneteim előzőleg,így nem tudtam ellenőrizni)
miből kellett volna látnom,h.valóban végigcsinálta a teló,amit előírtál(írtam)neki?nem a kezdőképernyő volt
elöl a folyamat alatt,nem is változott közben,és a 'végén' sem váltott kezdőképernyőre-többször próbálkoztam
nyilván rögös az út,s mivel gyanítom,hogy a programozáshoz kicsit több a hozzáértésed az enyémnél,vajon mi
lehet a hiba,illetve,nem kellett volna a folyamat alatt 'előugrania' az éppen elinduló programnak(force new!),s a
végén kezdőképernyőnek,ahogy írtad is?/mitagadás,sokszor elbizonytalanít,ha nem működik egy kitaláció,a tieidnél sokkal egyszerűbbek sem,s
ezért,saját korlátaimat is tudomásul véve,a lehető legegyszerűbb feladatokat alkalmazom,pedig a program
már jelenlegi feltétel-gyűjteményével is nagyszerű dolgokra lehetne képes-hozzáértő kezében,naná/
köszönöm türelmed,üdv meko1bocs,csináltam gyorsan mégegy próbát.lezárt képernyővel(nem kezdőn hagytam lezárás előtt),3perc múltán,tehát bőven a folyamat 'lefutása?' után,scr on,:ugyanaz a képernyő,ahol hagytam,s a wifi még
mindig be van kapcsolva
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi 14C - C-kategória
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest