-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
Topikgazda
próbáld ki
De kár
unom már az xp-t. vistát nem akarok. ubuntut sem mert azt tanulni kéne.
osx-et ugyanúgy tanulni kell (ráadásul egy gnome vagy kde-hez képest a grafikus felülete is teljesen másképp működik), és legalább annyit, ha nem többet kell hackelni, mint az ubuntu-t
-
-
Szia!
A Kalyway-t, és a Leo4all-t próbáltam egy HP 6710s gépen, a hang, a wifi és az 1280x800 felbontás nem ment velük. Később találtam drivert a wifi-hez és az X3100-hoz is, de azt már nem próbáltam ki.
Viszont a FuSi Esprimo U9200-on (12,1") gond nélkül ment mindkettővel az X3100 1280x800-ban, de a hang és a wifi nem akarta az igazat - ez a gép XP-vel megy. Próbáld ki, valamelyikkel csak menni fog...Remélem, azért valamit tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zaklatás. mit lehet tenni ellene?
- TP-LINK routerek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Synology NAS
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Linux kezdőknek
- Léghűtés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest