- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
Igen, sok Hz-es monitoroknál nagyobb a hotspot hőmérséklet.
Amd szerint 110ig oké, nálam 104en ment plug and play.
Magam részéről windowsban alulfeszeltem és optimalizáltam, így 2-3%-kal erősebb lett közben -5-10fok hőmérséklet... Mac alatt nem néztem mit művelget, pedig ezen wowozgattam elmúlt 2 hétben
Tuningoltam én is, úgy throttlingolt 110nél valóban. (benchmarkot néztem csak)
Majd ezt a bios-os dolgot egyszer talán meglesem, mert ha throttlingolt is, mac alatt nem tűnt fel, semmi beakadás nem történt egyszer sem.
Egy használt lealkudott garanciás kártya megéri a próbát (még ha nem is ref kártya). Ha nem jön be, 0 bukóval el lehet passzolni. Persze boltból is játszik a 14nap elállás, csak úgy több zseton. 1 évesen egyforma ára lesz mindkettőnek és az újdonsága varázsa "felárnak" tavaly nyáron volt csak értelmeDe ez csak az én véleményem/hozzáállásom, a többség általában nem így gondolkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged