Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rsanya87

tag

válasz tlac #33813 üzenetére

Egyenlőre szerintem jegelem a dolgot, kezd kiakasztani :D
    A guide-ok 99.9%-a meglévő macos alól csinál telepítőket, de nekem nincs macem itthon, ezért is akarok egyet, hogy megismerjem az os-t. Az amd-s projekt egy kicsit jegelve, kb ez volt az egyetlen, ami normálisan elmagyarázza a dolgokat, de jo pár részlet ugye nincs benne. Olyan guide-ot vagy videót egyet sem találtam, ami részletesen elmagyarázza pl a cloverben történő mókolást még a bootolás előtt a szöveges felületen.
    A virtualbox a másik... Nemtudom hogy a yt-on fellelhető vboxba telepítés guide intel gépen történik, de nekem a ryzen konfigon egyik sem működik. Lépésről lépésre követem a guide-ot, még korábbi vbox-ot is leszedtem, hogy a verzió is stimmeljen, de egyik módon sem indul el a virtualbox a mac-el. Vagy efi shell indul el, vagy a ramdisk elkészülte után áll le, vagy egyszerűen fekete képernyő, és hibaüzenettel kikapcsolja a vbox. Installer egyszer indult el, de valami uefi dvd hibával kifagy, majd a vbox leállitja. Kezdek beleőszülni.
    Az amd-s gépnek nekiesek még egyszer, de... Nem gondoltam h ez ennyire káosz lesz :D

Új hozzászólás Aktív témák