- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tök jókat írtál ,magyar csomagot fel is rakom ,safarival kapcsolatban ,ha átállítom a regiót akkor tudni fogja a magyar helyesírást is úgy mint a firefox, vagy ahhoz le kell töltenem valamit? Más : tudsz linket vagy leírást maces bill kombinációkhoz (pl alma+F keresés) macas a billem...
...viszont kéne help ,tegnap már nemvolt erőm se türelmem végül ,hogy widescreen működjön az osx-en, kéne nagyon 1680*1050 es felbontás ...
Aztán miért fagy ki nálam ha 5 percig nem nyúlok hozzá az egérhez? Pontosabban az is lehet hogy le kapcsolja az usb-t vagy nem is értem
Telepítésnél amikor a customra rá megyek fel kellett volna rakni a fix usb csomagot?
Utólag tud valaki küldeni ehhez linket ?
mert googlén rá kerestem de nem találtam hasonlót újra telepíteni meg nincs kedvem
Aztán .. fel raktam az alc883 codecet és valamiért azt írja hogy nincs hang kártyám .. erre ötlet vagy ugyancsak link driverhez ami működik is...
Többit megoldottam wifi fasza update k mennek Safari megy progik mennek, film megy csak hangom nincs és widescreen-em
és 5 perc után fagy vagy lekapcsol a bill meg az egér
Szóval please help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged