Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Kompakt vízhűtés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
válasz
RaZroX #34564 üzenetére
A Clover-re azt mondják, hogy nagyon outdated és az OpenCore-ban van a jövő (ami szerintem butaság). Máshogy működik a kext injektálás (ezért működik a Big Sur OpenCore-on míg Clover-en nem), más/átdolgozott patcheket használ az OpenCore. De olyan iszonyatosan nagy különbség nincsen. Nos, több ideig én is ki szeretném próbálni, mert az asztalin is és a notimon is problémám van az USB mikrofonommal, egy idő után fogja magát és elkezd recsegni/akadni mindkettő rendszeren. Már mindent kipróbáltam rá de semmi sem segített, ezen a szinten én már a bootlovder-re gyanakodok. külső DAC-on gondolkoztam de nekem annyit nem ér meg. Úgyhogy elkezdek szórakozni az OpenCore-al és ha azzal nem lesz ilyen baja, akkor maradok vele és sajna bye-bye Clover, boldog több év volt
De már értem miért ment el a kedvem tőle, anno sem szeretett elindulni az asztalin, most sincs halvány gőzöm se, hogy mi miatt nem akarja az igazságot, és szerintem akkor is csak hagytam az egészet. Talán írok valami fórumra ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest