Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ja este én is láttam csak nem szeretek telefonról posztolni de köszi, hogy belinkelted ide.

Asszem kell 1-2 dolgot törölni játék SSD-ről még időben, melóban szabi már kivéve. 'itthon melózok de azért szóltam előre biztos ami biztos alapon'
Mivel soloban fogok játszani egy jó ideig igazából mind 1 melyik szerveren kezdem, majd akkor ott eldöntöm melyik lesz.
Sztem évek óta nem volt ekkora kockulás amit ez miatt fogok csinálni abban a 3 napban amit a founder pack ad.
'szeretném legalább a játék első felében elkerülni a tömegnyomort mielőtt pénteken nyitnak'Mind a 2 jó választás sztem, Zerker elvileg egyik top tier kari a játékban akárhol nézel utána illetve supportnak is mindig örülnek ha van.
Lesz majd női zerker is később, engem talán majd az fog érdekelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Steam Deck
- OpenMediaVault
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

'szeretném legalább a játék első felében elkerülni a tömegnyomort mielőtt pénteken nyitnak'