Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elviszi a ZT Systems, AMD-hez került gyárát a Sanmina
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Kipróbáltam ezt a jplay-t... nehéz megmondani. Igaz nem túl high-end rendszerem van (Sex k240 füles, meg p87 féle fejhallgató erősítő), de nehezen tudom megmondani, hogy van-e bármi különbség foobarhoz képest. Hibernálós módot használtam, elvileg az adja a legjobb hangminőséget. Mélyeknél mintha lenne kis különbség, teltebben szólnának (javára, tehát nem basshead lesz tőle a dolog), illetve dob és tapsnál... de simán lehet placebo, vaktesztet meg nem tudok végezni.
Visormail:
Igazából ha van az embernek egy 200k+-os hangrendszere, ami annyira még nem is számít drágának, akkor ez nem tétel, amennyiben tényleg jobban szól. Csak ebben vagyok még bizonytalan
ha gonosz lennék azt mondanám, hogy inkább ezért adjon ki 30ezret az ember, mint egy fél méteres kábelért
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó Logitech G502 X Plus White
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest