Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisi24
tag
Sziasztok. Gondolkozok egy Z906 beruházásán, de az összekötésen agyalok.
Az lenne a kérdésem hogy zenehallgatásra, illetve filmre, játékra milyen összekötést ajánlotok?
Leginkább zenehallgatásra szeretném használni. Jelenleg egy Asus Xonar DX-es hangkarim van. Nos inkább azzal vagy egy Optikai kábellal kössem össze? Hogyan is működik ez? Sosem használtam Optikai kábelt.Valaki próbált már 2db Z906 összekötni? Illetve azt hogyan is tudnám megvalósítani?
[ Szerkesztve ]
-
sisi24
tag
válasz Richie141 #3479 üzenetére
Tudnál megosztani nekünk egy képet hogy hogyan is rendezted el ezt a kis "dupla dinamitot?" Mert nézegettem neten hogy a 2 rendszert úgy rendezik el hogy a Satelitek egymás mellett vannak tehát a Left, Left, mellett Right, Right..mellett és az asztalon kicsit furán nézki.
Te hogyan oldottad meg? Amúgy mint hangzásilag sokat dob a 2db Z906? Agyaltam azon is hogy nem mindegyik Satelitet használnék fel, hogy az elrendezés szebb legyen. De akkor lehet hogy a 2db basszus sok lenne..
-
sisi24
tag
Tudnátok ajánlani Szatelit hangszóró állványt? "2db"
[ Szerkesztve ]
-
sisi24
tag
Ezt nem tudtam még tapasztalni, még csak most sikerült odáig jutnom h lerendeljek egy Z906-ot.. Holnap itt van. Ha jobban szét nézel a fórumon akkor láthatod hogy többen írták ezt a "bakit" olvass egy kicsit vissza és láthatod.
Remélem nem esek bele ebbe a csapdába, amint látom van akinek bevált, de van akinek sajnos nem.
-
sisi24
tag
Nekem ma jött meg, eddig eléggé megnyerő! Valami ilyesmit vártam el tőle, erős dinamikus basszus szép csilingelő magas, persze én egy Xonar DX-el használom.
Most már csak bírja a gyűrődést, rem.. nem lesz bajom vele!
-
sisi24
tag
válasz Richie141 #3530 üzenetére
Rendben. Meg hallgatom úgy is, kíváncsi vagyok én is. Basszus, háát én nagyon szeretem a mély telt basszust így Én több mint felén hasznalom. De nagyon szép telt, lágy, dinamikus basszusa van, nem bantam meg h ezt az 5.1 et vettem.
Tudnátok ajánlani fali konzolt a szatelliteknek?
-
sisi24
tag
Sziasztok. Kábel bajban vagyok, sajnos nem tudom mit hova kell dugjak.
Adott egy Z906 egy Asus Xonar DX hangkarival. Nos én a gyári kábelt használom ami 3 jack kábelből áll mind a 2 vége! "Narancs, Zőld, és a Fekete" Zőld az meg van, na de a többinek van jelentősége?
-
sisi24
tag
Sziasztok. Valaki próbálta már lecserélni a 2 front Satelitet? Nálam ha jobban oda tekered akkor ilyen csattogó hangot add ki, valószínűleg az már a határokat súrolja, de úgy érzem a mélyben még volna kakaó, csak a magasak nem engedik.
-
sisi24
tag
válasz Freezee #3628 üzenetére
Mi van akkor ha valamiért nem szól az optika? Pcre kötve!
Másik fura jelenség, bár ez lehet nem ide tartozik, de hátha tudtok valami okosságot .. Alaplapi hangkártyám alapból nem szól, pedig már próbáltam sok mindent.. (biosban ki,be kapcsolni, új driverek, de semmi..) ezért vásároltam egy Asus Xonar DX- hangkártyát ami mind eddig jó volt. Az egyik nap "se kép se hang" szinten próbáltam sok mindent, már ki be dugtam a slotban, az áram kábelt is néztem az is jó..
Valamelyik nap vásároltam egy egyszerű USB-s hangkártyát hogy ki próbáljam vajon azzal szól e?!.. És láscsodát, szól!
Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- Zotac RTX 3060Ti White AMP Edition /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- OWON HDS272S kézi oszcilloszkóp, multiméter és hullámforma generátor
- Ryzen félkonfig (5900X,STRIX B550-F Gaming,32gb Corsair ddr4,Thermalright 2x120)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest