- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atci
csendes tag
Sziasztok! Most vásároltam egy z906-ot, szeretnék hozzá venni állványzatot, szerintetek ez megfelelő minőségben és tudom rá megfelelően rögzíteni? Köszi a választ
http://www.electronic-star.hu/2-x-kett-s-hangfalallvany-paros-szatelithangfal-szamara-fekete_i195846.htm
-
semetka
őstag
Mediában 80e-re le van árazva. Vegyétek
A 2.1-es tesója is
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
jozsi252 #2684 üzenetére
Nekem is ilyen van és eléggé jó. Sokféle csavar van hozzá, így nem kell esztergájossal a hangfalba való menetet farigcsálni, mint ahogy itt régebben olvastam.
(#2685) aram01: Állva minden jobb, ellenben ahhoz hely kell. Nekem sajnos fel kellett fúrni, mert nincs állóhely se elöl se hátul.
-
jozsi252
veterán
-
Csubeee
tag
-
Smish
tag
válasz
Csubeee #2681 üzenetére
Nekem a félmilliós házimozim pihen anyáméknál 4 éve, mert nem fér el itt ahol most lakunk. De én el nem adnám semmi pénzért. Most mennyit fogsz nyerni vele, egy fél havi fizetést? Utána sokkal jobban fog fályni újra megvenni. Én sajnálnám még ha egy ideig nem lessz igazán használva akkor is. Pl egy hétvégén asszony elmegy baba-mama klub-ba és lessz egy szabad 2-3 órád...hát nem tudom, én nem adnám el
-
Csubeee
tag
Na megkezdőtött.
Kiszedtem a helyéről a hanfalakat és összehajtogattam a kábeleket. Beüzemeltem a régi "hifimet" ami ezek után újra kiszolgál minket. Holnap megkeresem az összes tartozékot, csinálok fotókat és indulhat az eladás -
Smish
tag
Aki szeretné falra szerelni annak van egy jó tippem.
Nem érdemes drága állványra költeni, én a következőképpen oldottam meg:5db 100x100 sarokvas
5db 30x30 sarokvas
5 szett 4x15 metrikus csavar + anya + 2db alátét
5db whitworth 1/4" - 20 - 1" csavar (ez kell a hangszóró hátuljába, kicsit macerás beszerezni de szakboltok megoldják, a 1/2" hosszúságú rövid hozzá)
30db 6-os széles alátét hézagolni
5db gázpalacktömítés a 30-as sarokvas külső oldalára hézagolni hogy ne karcolja meg a hangszőró hátulját.
15db 6mm tipli
15db 4x35 pozdorjacsavar
Kell egy 6-os betonfúró és egy 6-os acél furó.A 6-os acélfúróval ki kell tágítani a 30-as sarokvas azon furatát, amelyiken a whitworth csavar megy a hangszóróba.
Az egész szerelés 15 perc és tök stabil
Természetesen akinek gipszkarton fala van vagy lambériás mint nekem is egy oldalon, az alakítsa úgy a receptetAz egész olyan 900 jó magyar Ft ha nem kell szerszámokat venni, pl fúrószárat vagy fúrógépet
-
-
aram01
nagyúr
Gratulálok srácok, az én fiam lassan 13 éves lesz. Nekem meg azért kéne eladni mert néha nem hallom miatta a saját hangom
-
-
dark-01
csendes tag
válasz
K20Z4CT_Rt. #2665 üzenetére
Ezen még nem morfondiroztam,de azt figyelembe véve hogy jelenleg 2 napos még 14 hónap gyári garanciával 70 ezer kőkemény magyar forint reális lehet.
-
Csubeee
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy nekem is eladóvá válik a Z906-om. Részleteket később.
Röviden annyit, hogy nincs még 3 éves, szinte csak hétvégente használtuk filmnézésre.
Adok hozzá:
- 2x1,5mm2 hagfal kábel
- optikai kábel
- 4 db falra rögzíthető konzol + csavarok a hagszórókhozAkit érdekel, nyugodtan keressen.
-
-
dark-01
csendes tag
Nemrég meghalt a z906 osom (se kép se hang) bepattintottam a médiába ahol vettem.Láss csodát 2 hét és egy vadonatújat adtak .Lehet hogy megválok tőle mert nekem kicsit csalódás a szerkezet hangzásban.
-
szeky81
tag
aram01!
A piros telefon, közvetlen az elnökhöz... -
gxyb
aktív tag
Srácok elkelt a Z906-om.
Megmaradt egy pár Vogels fali tartó, a gyárinál hosszabb hangfalvezetékek és egy 15 pines, 3 méteres hosszabbító amivel a control pod kábelét lehet toldani. Valamelyik esetleg érdekel valakit? -
aram01
nagyúr
köszi urak a támogatást
-
gxyb
aktív tag
Na igen ez már nem Logitech
Én mondjuk valami Rotel erőt vennék és most igy kapásból nem tudom milyen hangfalat. Dyno tetszett csak az már nem férne be a keretbe. Na de ez már egy másik topik témája. Kívánom hogy sikerüljön összehozni biztosan szerez majd pár kellemes órát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest