Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- HTPC (házimozi PC) topik
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csubeee
tag
Szia!
Én sem vettem Vogelt, mert a kb. 12.000 ft-ot sajnáltam a 2 párért. Én Harmantrade FH01 nevü terméket vásároltam kb. negyed áron. Ez azonban a hangszóró kialakításásból adódóan nem teljesen optimális, kicsit barkácsolni kell rajta. (valahol korábban erről beszélgettünk itt a topicban) Nem nagy dolog, csak egy furatot kell rá fúrni középre.
A másik dolog amivel jó ha tisztában vagy, hogy a tervezők nagyon humorosak voltak a kialakítás során, mivel a fröccsöntött betétek nem metrikus, hanem Withwort menettel rendelkeznek. Erről is találsz infókat korábbi hozzászólásokban.
-
Csubeee
tag
-
vzoltan
aktív tag
Picit mas de azert talan segit.
En raspberry pi-rol tolom LG tvbe hdmin a hangot, pibol kodi passthrough kitolja dts5.1et hdmin, es a tvm ugyan igy kodolatlanul leloki optikan a z906nak.
Remelem ez kicsit megerosit a vasarlasban
Tvdben deritsd ki h passthrough kilokie magabol optikan a hangot.
-
Csubeee
tag
Hát ha már vásárolsz egy ilyen cuccot 80-90.000 ft-ért én biztosan beszereznék hozzá egy 5.1-es hangkártyát. Amint látom asztali géped van, abba viszonylag olcsón találsz. Én laptopról használom Creative SB X-fi surround 5.1 pro külső hangkártyával és remek hangja van.
Összehasonlítási alapom csak abban van, hogy kicseréltem a kártyához kapott analóg stereo jack kábeleket optikára. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít! -
XtremLor
őstag
A hdmi atviszi ez nem kerdes, de nem mindegyik tv kuldi ki optikan maradektalanul ezt, a legtobb csak sztereot. A masik resze ha kis is kuldi vajon mennyit veszitettel ezzel koverzioval , mennyi fazis zaj keletkezik etc. minel tobb csavar, koztes dolog van beiktatva annal roszabb!
A hatlapi coax talan a legjobb, es legolcsobb megoldas ebben az esetben.
Kabel igy is ugy is kell csak akkor nem optikai hanem coax. -
XtremLor
őstag
A 892 annyira nem rossz kiprobalhatod analogon is(3jack kabel), nekem is ilyen van az asus lapon, van hozza egy ilyen:
Azert eri meg ilyet venni mivel laponkent elter a kotes etc, neked csak 2db tuske van rajta, ami csak coax nincs optikai ahoz kell csak az 5V, SPDIFOUT-GND kell csak radugni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest