Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stingie
tag
Sziasztok,
A heten kerul hozzam egy Logi Z906 bontatlan szett. A kerdesem az, hogy van valami bevett ajanlas, bejaratas, stb. Az elso idoszakban ? Tudom, h ez egy jo rendszer, de hosszu lenne 1xxx kommentet atolvasni
Z323-rol valtok, fokent filmnezesre (PC) es konzolos jatekra (Xbox One) fogom hasznalni, utobbit s/pdif-en keresztul a tomoritetlen 5.1es hang miatt.
-
Kiskopika
senior tag
Valaki megnezne nekem kerem szepen, hogy milyen hosszu a vezerlo es a sub kozti kabel?! Illetve, hogy lehet e toldani meg rajta?
-
Zoley3
tag
Nem lehet,hogy csak a túlhevülés elleni védelem miatt kapcsol ki bizonyos időközönként? Mert elvileg van az új rendszerekben ilyen...
Mert mikor vettem a gépet,volt egy pappír a csomagban amin az állt,hogy a új szériákban ilyen túlhevülés védelem van vagy mi,ami pár óránként kikapcsolja a készüléket óvás céljából..
-
Zoley3
tag
válasz
szotyesszor #1845 üzenetére
Elbizonytalanodni? Miért is? Volt máz Z906-osod?
Nálam már a 3. van és semmi komolyabb bajuk nem volt (az egyiknek a szatelit-je recsegett de kicserélték) persze nem "barom állatúl" (tehát ami a csövön kifér módban) használtam őket
-
szotyesszor
csendes tag
kezdek elbizonytalanodni a z906-al kapcsolatban, megkeresne valaki priviben akinek volt már dolga z623-al is?
-
XtremLor
őstag
válasz
Cassio1987 #1843 üzenetére
Igy igaz, a fixit vallalja a javitast, futar viszi, es hozza!
Amikor nem tudjak javitani, kuldenek egy ujat, mivel a fixit raktaran is vannak uj termekek!
Barmi gond van gariztatas utan jelezni kell a logi-nak, rendesek elhiheted, nincs meg egy ugyfelszolgalat ami ennyire korrekt lenne.A gyartoval ha beszeltel, ok biztos elmondtak mindent!
[link] ide kell regisztralni, csainalni egy rma-t par nap mulva jon a futar alt. 1-2 het az atfutasi ido. -
Cassio1987
tag
Logitech-nél maga a szervíz küld érte futárt, nem neked kell küldözgetned. Bejelented a szervíz felé, hogy m ia gond, kitöltöd a szervzlapot, ők megmondják milyen papírok kellenek és 1 2 napon belül csenget a futár a cuccért. Legalábbis fél éve nekem a z523-al így ment. A fixit szervíz javítja ami nem logitech csak szervízpartner. Nekem szanaszét karcolták a lakkozást a hangfalakon.... de bepanaszoltam őket a logitech.hu oldalán és küldtek ajándékba egy vadonat új z523-at (természetesen a régit is megtarthattam)
-
JasL
őstag
Meghibásodott a Logitech Z906-om. X időnként magától kikapcsol. Kapcsolatba léptem a Logitech szervízével, elviszik javításra... a (nekem) méregdrága, vadonatúj rendszert
Hogy a fenébe küldjem fel Miskolcra vidékről? Itthonról még a legközelebbi postáig elvinni sem tudom, oylan dög nehéz.
-
Kabel15
aktív tag
Ha jobban megnézed HDMI KIMENET van rajta, bemenetnél nem ír HDMI-t. Ergó ha rákötsz egy Mede8er lejátszót azzal semmit nem fog csinálni. Nem fogja kirakni a hangfalakra a hangot. Ezek arra jók, hogy beteszel egy filmet és megnézed a lejátszón. Ha azt akarod, hogy PC PS4 TV LAPTOP Médialejátszó és még sok minden szóljon ezeken, akkor az egy Denon X500 nál kezdődik. Ugyan úgy kijösz 140.000 ből, csak akkor van egy rendes rendszered. De ez magán vélemény. Én vagy megtartanám a Z906 ot vagy egy erősítős megoldás, de ezeket a komplett szetteket én nem erőltetném.
Ha csak nincs egy szobád tele BR filmekkel. -
aram01
nagyúr
srácok a távon az effect gomb mire való?
-
XtremLor
őstag
Nem hiszem hogy egy lg, v. samsung egybe szett-el nagyon elorebb van az ember, hdmi van rajta?
Igen az van, de meghallgatva meg a jitteres optika utan se hiszem hogy van kulonbseg azon a hangfalszetten, a lenyeg hogy dd-t, es a dts-t tamogass a cucc, a tobbi az mese habbal
Egyeni velemenyem termeszetesen -
Bari81
tag
PS4, mede8er médialejátszó... ilyeneket. Ha jól tudom az optikai hang összeköttetés nem az igazi. HDMI a legjobb, pl egy Bluray lejátszásához azon keresztül tud jól megszólalni a HD hangsáv ( a True-HD-t és a DTS-HD-t stb. nem támogatja a Z906 amúgy sem ) esetleg még koaxális összekötés a legjobb a Z906 esetében.
A másik amiért a lecserélésén gondolkoztam az a wireless álló hangfalak. De jobban belegondolok, asztalossal csináltatok állványt és ráfúrom a hangfalakat, most is a galéria fa részére van rögzítve Vogel hangfaltartókkal.
Elmentem és kipróbáltam a Samu házimozi rendszert, sajnos ezt így nem lehet megmondani. MM-be kirakva nagy téren egyenesen szarnak találtam. A Z906 meg minig lenyűgöz mikor filmezek, érdekes mert ugye ez a Logitec szett PC-hez való, nem másra. Ezt a bemenetei is bizonyítják.
-
ateebee
újonc
Megfordítva! Milyen előnyei lennének a kompaktnak a Logival szemben?
-
gxyb
aktív tag
Ha ide írtál akkor gondolom z906-ot szeretnél. Nyugodtan megveheted nem fogsz csalódni
Kicsit komolyabbra fordítva: állítólag az Edifier is jó szetteket csinál, esetleg ha elég a 2.1 akkor ismét a Logitech-et tudnám ajánlani. -
antesz97
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy hangfal szettet, még nem tudom 2.1 vagy esetleg 5.1 leginkább zene hallgatásra kellene imádom a mélyet szóval valami fal remegtető kellene
ti mit ajánlotok? max 100K szánok rá! Előre is köszi a válaszokat!
-
ateebee
újonc
Arra értem, hogy ilyen árban lehet-e nagy különbség már a hangzásban?
-
ateebee
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mit érdemes venni? Egy z906-ot, vagy komplett házimozirendszert? TV-hez, xboxhoz kellene. Filmeket főleg USB-ről nézek, tv-n keresztül, vagy max. tv-zek, ill. az xbox. Maximum 130 ezret költenék rá. Ahogy látom, most 87-90-ért meg lehet kapni a Logi-t. Van-e előnye a komplett rendszereknek, mind hangzásban, mind bármi másban? Pl. mondjuk ez: http://www.edigital.hu/Hazimozi_rendszer/LG_BH7540T_3D_SMART_Bluray_Hazimozi_rendszer-p406716.html
Vagy az ennél olcsóbb rendszerek is megérnék a Logihoz képest?Üdv: Tibi
-
Bari81
tag
válasz
Kabel15 #1813 üzenetére
[Ez a pontos típus amit szeretnék venni], ezen van 2 db HDMI bemenet,és kérdésedre válaszolva HDMI- vel szeretném összekötni, pont ezért cserélném le a Z906-ot.
-
Bari81
tag
Lecserélném a z-906-ot egy ilyenre: Samsung HT-H5550W 3D SMART Bluray Házimozi rendszer
A z-906 nagyon jól és tisztán szól, szerintetek megbánom ?
Mi a véleményetek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Starlink
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mikrotik routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin topic
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest