Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo
aktív tag
válasz
Deluxe00 #818 üzenetére
Jajj a satokrol szokjal mar le, 80-100Hz -es vagassal nem jut torzitast okozo freki rajuk, a sub vagasanal van a kutya elasva, hogy a 150es vagassal 20-30Hz el feljebbtolod a melynyomodaltal kiadott frekvenciatartomanyt, evvel kinyirva a ~30-~50 -es tartomanyt, melyet egy meg ennel is sokkal gagyibb szett melynyomoja is lazan hoz, magyaran leertekeled a hangszorodat, a mely also reszet kinyirod, a kozepalso tartomanyt meg feleroseited...
De ha ez tetszik, akkor nem szoltam.
u.i.
majdnem mindenfele zenet hallgatok, pont ezert kell nekem hogy mar 20Hz -tol halljak (tudom speckoban 35Hz t-ol dolgozik elvileg, de az egy adott hangnyomasra vonatkozik, de kihallatszik szepen a 20Hz is mar)... Technot igen, csipem, de nem avval tesztelem, mert az elektronikus hangszerek tulzottan sterilek, nem is szolnak jol ilyen rendszeren mar... Inkabb Jazz -el, latinnal, klasszikus rock -val probalkozom... 1 Kis audiophil Mike Oldfieldet is probalgattam, de az sem igazi, leven nem analog a hangszereles...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest