Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szika87

aktív tag

Sziasztok!
    Meglepő módon a házimozi csoportban senki sem segített nekem, hátha itt igen.
    Főleg olyanoktól kérdezném akinek volt/van Z-5500 de már helyette vagy mellette, van erősítő plusz külön hangfal szett.

Panelba költözés miatt lehet nyugdíjjazom, de legalábbis vissza dobozolom (eladni szerintem nem fogom, keveset kapnék érte valamint túlságosan a szívemhez nőtt, bármikor jó szolgálatot tehet még) .
    Véleményem szerint ez a rendszer akkor szól "jól" ha nagyobb hangerőn hajtja az ember, viszont a szomszédok miatt erre nem igazán lesz lehetőség, halkan pedig érzem hogy nem a legjobb, a túl sok a mély és elnyomja az összképet, meg hát na azt azért tudjuk hogy vannak korlátai ennek a rendszernek.
    Éppen ezért kacérkodok a gondolattal hogy veszek külön erősítőt és szolid polc hangfalakat, meg mélyládát, aminek nem kell hogy akkora teljesítménye legyen mint Logitechnek lévén hogy ezt se tudom kihasználni, viszont akkor szóljon tisztábban. Lényegében annyi lenne az elvárásom hogy ne legyen annyira dübögős hogy remegjenek a falak mert panelba erre nincs szükség se lehetőség, de normál vagy viszonylag halkabb hangerőn is érződjön ettől függetlenül a mozis élmény, és a tiszta hangzás.
    Jó ideje nem vagyok benne a témában, de anno emlékszem ajánlották a jbl scs178-at, hozzá pedig egy harman kardon avr 132-őt, hátha köztetek is van olyan aki cserélt erre komplett rendszert, és megosztaná a véleményét. Gondoltam olyanra is hogy cserélem a Z szateliteket valami jobbakra, de végül ezt el vetettem.
    Egyébként ha a JBL-re azt mondjátok hogy nem, akkor gondoltam még pl Dali concept 1-re, hozzá center meg mélynyomó, vagy egy kisebb polk audio szett, esetleg pl wharfedale.
    De mindenképp kis polcos hangszórókba gondolkodom, nem szeretnék nagy batár állókat. Ami miatt egyébként még lehet mennie kell a Logitechnek, az az hogy a nappali full fahatású és már egyszerűen nem illik bele a futurisztikus Z külseje. Lehet hülyén hangzik de mostmár picit úgy is tekintek a jövőbeni hangcuccra mint egy bútordarab rá is egyben, ami be illik a nappaliba. Nincs mit tenni ahogy öregszik az ember úgy komolyodik és más lesz az értékrend :DDD

Köszi előre is,

Új hozzászólás Aktív témák