Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lord Dragon

    senior tag

    válasz kaboska #11740 üzenetére

    Hát általában Windows Media Player Classic-ot, mert azt szeretem. De fent van még a gépemen VLC is, mert néha jól jön.

    De a gond nem ebből ered szerintem hanem a Logitech Z-5500 a ludas szerintem. Írtam valahol a HIFI-s totyikban:

    Amikor 3 jack-el volt összekötve az alaplapi Realtek röcsögő, meg a logitech Z-5500, akkor választani lehetett a logitech control paneljén a következők közül:

    1, Stereo
    2, Stereo x2
    3, DD PL II Movie ( KIEG.: Az egyik fórumtárs azt mondta, hogy a PL: Pro Logic az egy imitált szar hangzás és semmi köze a térhangzáshoz... nah valszeg nekem is ez a bajom)
    4, DD PL II Music
    5, 6 Channel audio

    Ebből mindig az utolsót választottam, mert a 6 Channel-el mindne tökéletes volt nekem. Film játék akármi.
    A baj ott kezdődik, hogy az Optikai kábel esetében ugyanúgy mindegyik opció ott van csak pont az utolsó nem amit használni akarnék. Így kénytelen vagyok a 3, DD PL II Movie -t használni mert a 6 Channel-ön kívül ez az egyetlen amivel az összes hangszóró szól. Csak ezzel a Movie-es szar beállítással elég szar lesz a térhatás és ez UGYANÍGY volt már akkor is amikor Jack-et használtam a Movie-s opcióval. Szóval az a bajom, hogy nincs 5. opció csak az első négy van ott. A Movie-s 3. opció amit kénytelen vagyok használni, az meg pontosan ugyanilyen szarul szólt Jack-el is mint most az Optikai kábellel. Ugyanez volt ott is, hogy rossz a hangerő-elosztás. Szóval tulajdonképpen a Logitech-et ha be lehetne állítani 6 Channelre Optikaival mint ahogy Jack-el be lehetett, akkor jó lenne nekem, de sajnos ilyen nincs most ott, ilyen lehetőség. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák