- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kaboska #11740 üzenetére
Hát általában Windows Media Player Classic-ot, mert azt szeretem. De fent van még a gépemen VLC is, mert néha jól jön.
De a gond nem ebből ered szerintem hanem a Logitech Z-5500 a ludas szerintem. Írtam valahol a HIFI-s totyikban:
Amikor 3 jack-el volt összekötve az alaplapi Realtek röcsögő, meg a logitech Z-5500, akkor választani lehetett a logitech control paneljén a következők közül:
1, Stereo
2, Stereo x2
3, DD PL II Movie ( KIEG.: Az egyik fórumtárs azt mondta, hogy a PL: Pro Logic az egy imitált szar hangzás és semmi köze a térhangzáshoz... nah valszeg nekem is ez a bajom)
4, DD PL II Music
5, 6 Channel audioEbből mindig az utolsót választottam, mert a 6 Channel-el mindne tökéletes volt nekem. Film játék akármi.
A baj ott kezdődik, hogy az Optikai kábel esetében ugyanúgy mindegyik opció ott van csak pont az utolsó nem amit használni akarnék. Így kénytelen vagyok a 3, DD PL II Movie -t használni mert a 6 Channel-ön kívül ez az egyetlen amivel az összes hangszóró szól. Csak ezzel a Movie-es szar beállítással elég szar lesz a térhatás és ez UGYANÍGY volt már akkor is amikor Jack-et használtam a Movie-s opcióval. Szóval az a bajom, hogy nincs 5. opció csak az első négy van ott. A Movie-s 3. opció amit kénytelen vagyok használni, az meg pontosan ugyanilyen szarul szólt Jack-el is mint most az Optikai kábellel. Ugyanez volt ott is, hogy rossz a hangerő-elosztás. Szóval tulajdonképpen a Logitech-et ha be lehetne állítani 6 Channelre Optikaival mint ahogy Jack-el be lehetett, akkor jó lenne nekem, de sajnos ilyen nincs most ott, ilyen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest